Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:50Observator Special

„Este fratele meu!”. O fetiță de 12 ani și-a salvat fratele de doi ani de o femeie care voia să îl răpească. Momentul incredibil a fost filmat! Video

O fetiță în vârstă de 12 ani din Statele Unite ale Americii și-a salvat fratele de doi ani de o femeie care voia să îl răpească. Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Captură video.

Fetița de 12 ani, Makayla Phillips, se afla într-un restaurant din orașul Lawton, din statul american Oklahoma, unde a mers să mănânce alături de bunica ei și de cei doi frați mai mici.

„Femeia (care a încercat să îi răpească un frate, n.r.) mi-a pupat ambii frați. Bunica mea a considerat gestul ei drept straniu, așa că a decis să ne mute la o altă masă”, a povestit fetița de 12 ani.

Apoi, femeia l-a înșfăcat pe fratele ei de doi ani, Brett, moment în care fetița de 12 ani a început să țipe și să își îl tragă pe copil din brațele străinei.

Ulterior, femeia s-a îndreptat către cel de-al treilea copil, o fetiță, dar bunica lor a intervenit repede.

„Spunea că fratele meu este copilul ei. A mai spus că și-a decapitat copilul. Era o femeie tulburătoare”, a mai povestit fetița de 12 ani.

Când angajații restaurantului au observat ce se întâmpla, au dat-o afară pe femeia care a încercat să răpească un copil.

Ulterior, femeia a fost identificată drept Michelle Rene Litton, în vârstă de 59 de ani. Femeia nu a fost prinsă încă, pentru a fi arestată. Anterior, femeia a fost arestată pentru prostituție și consum de droguri.

Mama celor trei copii, care se afla la serviciu la momentul incidentului, petrecut pe 26 decembrie, a fost șocată când a primit vestea. Tatăl copiilor a mers la poliție după tentativa de răpire.

Recomandari