Live acumiUmor
Prime Time 20:50Observator Special

A aflat că fiul ei era torturat la școală! Când a văzut imaginile de pe o cameră de supraveghere i-a stat inima! „Nu m-am putut uita până la capăt” – Video

O mamă din Statele Unite ale Americii a aflat că fiul ei în vârstă de șapte ani era torturat la școală. Femeia a văzut ce i se întâmpla copilului ei în timpul programului, în imagini video ce au fost captate de o cameră de supraveghere.

Captură video.

Ea și tatăl copilului au fost șocați când au văzut imaginile video pe care le-au obținut de la școala din Illinois la care este înscris fiul lor.

Copilul, care are tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate (ADHD) și care merge la o școală publică, era ținut în timpul pauzelor într-o cameră de izolare.

În imaginile video se vede cum băiatul, Staley Sandy-Ester, a fost împiedicat să părăsească acea încăpere de către o angajată a școlii. Disperat, copilul a lovit-o pe femeie, după care ea l-a înșfăcat și l-a împins.

Se pare că aceasta reprezintă o practică în școlile publice din Illinois. Peste 20.000 de cazuri în care copiii au fost încuiați în astfel de încăperi în timpul pauzelor au fost înregistrate numai în perioada 2017-2018.

„Nu m-am putut uita la cele imagini până la final. Pur și simplu nu am putut. Este total greșit ce se petrece. Vreau să contribui la interzicerea acestei practici”, a spus mama lui Staley Sandy-Ester.

În urma unei anchete ce a fost lansată la această școală s0a aflat că opt copii, inclusiv Staley, ar fi fost abuzați, timp de o lună, în primăvara trecută. Doi angajați ai școlii au demisionat, iar femeia care a apărut în imaginile video s-a sinucis, după ce a lucrat în acea școală timp de 18 ani.

Recomandari