Live acum
Prime Time 20:30Raman cu tine

O mireasă și-a ridicat rochia și a lăsat la vedere tot! Ce purta aceasta în ziua nunții ei a șocat pe toată lumea - FOTO

O fotografia cu o mireasă care arată lumii ce poartă pe sub rochia de mireasă a atras atenția utilizatorilor de pe rețelele sociale. 

În ziua nunții, oameni se gândesc că sub rochia superbă de mireasă se ascunde o lenjerie din dantelă, destul de sexy care să-i pună în valoare formele feminine, dar o mirească a șocat pe toată lumea când și-a ridicat rochia și a lăsat la vedere un scutec decorat cu ursuleți.

Nu este clar de ce femeia a ales să poarte scutecul în ziua ei cea mare, în timp ce mergea spre altar, dar singura explicație ar fi că aceasta are nevoie dintr-un motiv medical, cum ar fi o vezică slabă.

Însă utilizatorii care au văzut fotografiile nu s-au gândit la asta și au început să o judece spunând că „are fetișuri cu scutece tipărite cu ursuleți”.

Un alt utilizator a susținut ironic că nici măcar nu au observat scutecul, pentru că erau prea ocupați să privească rochia de mireasă și a pus mai multe emoticoane de răs.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro