Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor

Povestea tragică a unui bărbat care a câștigat la Loto! Banii l-au făcut să își piardă mințile, ce a reușit să facă bărbatul. „Îmi pare rău pentru tot”

Un bărbat care a câștigat la loto a ajuns să se sinucidă, imediat după ce le-a luat viața celor doi copii. Totul a început în momentul în care soția l-a părăsit.

Banii l-au făcut să își piardă mințile

David Stokes s-a sinucis cu ajutorul unui cuţit de bucătărie, după ce le-a luat viața celor doi băieţi şi și-a ținut ostatică soția timp de cinci ore. Povestea tragică a bărbatului a început în momentul în care a câștigat la Loto.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani s-a îmbogăţit peste noapte, după ce a câştigat o sumă importantă la jocurile de noroc. Cu banii câștigați bărbatul nu a făcut realizat ceva util pentru familia sa. Acesta a ales să își cumpere o maşină de lux şi să cheltuie banii pe prostituate.

Soția bărbatului bănuia faptul că este înșelată și întreba mereu ce se întâmplă cu banii câștigați. Ulterior, printr-un mail aceasta a aflat că soțul ei a cheltuit cei 40.000 de lire pe prostituate și s-a despărțit de bărbatul cu care avea doi copii.

La trei luni de la despărțire, bărbatul și-a ucis cei doi copii de cinci, respectiv 11 ani și i-a acoperit cu o pătură și a așteptat-o pe fosta soție, pe care a lovit-o cu un făcăleț și a încercat să o sufoce cu o pernă. Femeia a început să strige după băiatul cel mare, însă bărbatul i-a spus femeii că cei doi copii sunt în siguranță, iar după a obligat-o să își pună din nou verigheta pe deget. Într-un moment de neatenție al bărbatului, femeia a reușit să scape

„A spus că e numai vina mea. Am simţit o lovitură în spate, apoi o căldură, m-am uitat la el şi avea o satisfacţie pe faţă”, a povestit femeia.

Femeia a fost transportată de urgenţă la spital, iar în acest timp bărbatul s-a sinucis cu un cuţit de bucătărie. Autoritățile au găsit cadavrele celor doi sub o pătură în camera celui mic. Cei doi frați au murit îmbrăţişaţi.

Înainte de a-și pune capăt vieții bărbatul a lăsat un mesaj de adio: „Îmi pare rău pentru tot. Îi iubesc pe Matthew şi Adam şi în curând vom fi împreună” .

Recomandari