Live acumObservator 16
Prime Time 20:30X Factor

Răpită, îndesată într-o valiză și dusă într-o pădure. Elena a trăit clipe de coșmar: „Când am înțeles ce voia de la mine, am înghețat de frică”

Elena s-a trezit cu un intrus în casă. Bărbatul a amenințat-o cu un cuțit și a obligat-o să intre într-o valiză. Îngrozită că ar putea fi ucisă, i-a urmat instrucțiunile. A simțit cum este scoasă din apartament, din bloc, apoi urcată într-o mașină. După câteva zeci de minute, a auzit fermoarul geamantanului deschizându-se. Abia atunci și-a dat seama cine era, de fapt, răpitorul și ce planuri avea pentru ea.

Răpită, îndesată într-o valiză și dusă într-o pădure. Elena a trăit clipe de coșmar: „Când am înțeles ce voia de la mine, am înghețat de frică”

După un divorț dificil, Elena Rukhlyada, din Rusia, credea că se putea bucura, în sfârșit, de viață. Însă, după cum povestește chiar ea, a devenit victima unei răzbunări cumplite, orchestrate chiar de fostul ei soț.

Femeia a fost răpită din propria casă. Amenințată cu un cuțit, a fost obligată să intre într-o valiză și să nu scoată niciun sunet. Momentul în care agresorul iese din bloc, trângând geanta în care se afla Elena, a fost filmat de camere de supraveghere.

Yaroslav Fokin, 35 de ani, este filmat în timp ce își pune în aplicare planul de „recucerire” a femeii. Bărbatul se chinuie să urce valiza în portbagajul mașinii, înainte de a pleca în viteză.

Destinația, o pădure de la marginea orașului Novosibirsk, din sudul Rusiei.

„Eram disperată. Cu câteva săptămâni înainte, îmi promisese că mă va ucide lent și că voi suferi îngrozitor. Am hotărât să nu mă opun și să fac exact ce îmi cerea.

Mi-a legat mâinile și mi-a acoperit gura cu bandă adezivă. Eram convinsă că voi muri.

Când m-a scos din valiză, eram în pădure. M-a dezlegat și mi-a dat un buchet de flori....În capul lui, eram la o întâlnire romantică”, a povestit Elena.

Bărbatul a primit o condamnare de patru ani și jumătate, într-o închisoare de maximă siguranță, pentru răpire. Însă femeia spune că nu se va simți niciodată în siguranță, după ce va fi eliberat.

Recomandari