Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Și-a acoperit 90% din corp cu tatuaje, cu peste 17.000 de euro, iar motivul este înduioșător! Cum arată trupul ei acum - FOTO

O tânără din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a cheltuit peste 17.000 de euro ca să își acopere 90% din suprafața trupului cu tatuaje.

Nadine Anderson

Tânăra, Nadine Anderson, în vârstă de 23 de ani, o asistentă socială din Dundee, susține că tatăl ei a inspirat-o să se tatueze din cap până-n picioare.

„Am fost întotdeauna fetița lui tata, așa că, văzându-l pe el tatuat, mi-am dorit întotdeauna să mă tatuez. Am vrut să fiu ca el”, a explicat ea.

De altfel, și-a făcut primul tatuaj, la 18 ani, cu susținerea tatălui ei. Bărbatul chiar a ajutat-o să se programeze la un artist în care el avea încredere.

În următorii cinci ani, Nadine Anderson și-a făcut numeroase alte tatuaje, dar și piercinguri și alte modificări alte corpului.

„Nu îmi număr tatuajele în mod individual, pentru că ele alcătuiesc un costum. Aș spune că 90% din corpul meu este tatuat. Urmează să îmi tatuez și picioarele”, a mai spus tânăra.

„Câțiva prieteni și membri ai familiei mele cred că sunt nebună, dar eu le-am tot spus că vreau să mă tatuez aproape în întregime. Până la urmă, sunt tot Nadine și mă iubesc. Tatuajele mă reprezintă”, a adăugat ea.

Nadine Anderson a mai spus că deși unii străini îi aruncă priviri critice, tatuajele pe care le are nu au împiedicat-o niciodată să facă ceva ce și-a dorit să facă.