Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Și-a omorât în bătaie propriul copil, din cauza unei glume. Gestul băiețelului de cinci ani l-a scos din minți pe tată: „L-am bătut de supărare”

Un copil fără suflare, într-o baltă de sânge. Un tată furios, nu îndurerat. Polițiștii și-au dat seama imediat că bărbatul nu spune adevărul despre ultimele clipe din viața băiețelului.

Și-a omorât în bătaie propriul copil, din cauza unei glume

Poliția din Nigeria a fost chemată de urgență la casa unui bărbat din Lagos. La baza scărilor din casă zăcea trupul fără suflare al băiatuui său, un copil de cinci ani.

Oamenii legii și-au dat seama imediat că șirul de evenimente descris de bărbat nu avea cum să fie adevărat.

„Nu a fost intenţionat. L-am bătut de supărare că a pierdut biletul. El a fugit afară şi a căzut pe scări. A căzut pe podea şi s-a lovit la cap. Regret mult acţiunile mele şi aş fi vrut să nu se întâmple aşa ceva”, a declarat acesta în faţa autorităţilor.

În cele din urmă, adevărul a ieșit la iveală. În timp ce tatăl lui dormea, copilul i-a aruncat la gunoi un bilet câștigător la pariuri. Când s-a trezit și și-a dat seama ce se întâmplase, omul și-a ieșit din minți.

A început să își lovească băiatul, cu pumnii și picioarele. Micuțul a reușit șă scape și să fugă, dar nu a ajuns suficient de departe. A murit, răpus de furia propriului părinte.

Însă, în fața polițiștilor, tatăl criminal a încercat să își găsească tot felul de scuze. Economia țării i-a omorât copilul, nu el: „Abia ne descurcăm cu banii, din cauza economiei ăsteia....de-asta am jucat la pariuri.”

Recomandari