Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Și-a dat afară fratele din lista de invitați la nunta lui, după ce a aflat ce plan diabolic avea tânărul! „A insistat!”

Un mire și-a scos propriul frate din lista de invitați la nunta lui, după ce a descoperit că acesta avea un plan diabolic, ce i-ar fi stricat evenimentul special.

Ilustrație.

pixabay.com

Mirele, în vârstă de 28 de ani, urmează să se căsătorească cu aleasa inimii lui în această lună. La eveniment urmau, inițial, să participe și fratele mirelui, alături de prietena lui.

Mirele s-a răzgândit, însă, după ce fratele lui i-a trimis o fotografie cu un inel de logodnă, alături de mesajul „în curând”.

Entuziasmat, mirele și-a întrebat fratele când avea de gând să își ceară iubita în căsătorie.

Fratele mirelui i-a răspuns, fără să glumească: „Probabil că o voi face la nunta ta”.

Șocat că fratele lui s-a gândit să îi eclipseze pe el și pe mireasa lui în ziua nunții, cu o cerere în căsătorie, mirele a decis să își scoată fratele, și pe iubita acestuia, de pe lista invitaților.

„Mi-a explicat că i s-a părut că ar fi un moment perfect, pentru că toată familia ar fi acolo. L-am avertizat că nu îi voi permite acest lucru, iar el m-a acuzat de lipsă de politețe. A insistat că vrea să facă acest lucru”, a povestit mirele.

Imediat ce a luat decizia de a-i scoate pe mire și pe iubita lui de pe lista invitaților, părinții celor doi l-au criticat pentru această decizie.

Întreaga poveste a mirelui, care nu și-a dezvăluit identitatea, a generat numeroase reacții pe internet. Cei mai mulți internauți i-au luat partea, spunând că fratele lui nu ar trebui să fie atât de leneș și că ar trebui să își creeze propriul moment special pentru a-și cere iubita în căsătorie.

Recomandari