Live acumNunta cu scântei (r)
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Un bărbat a orbit după ce s-a jucat toată noaptea pe telefon! Ce i-au spus medicii l-a îngrozit

Bărbatul din China a rămas orb cu un ochi după ce s-a jucat pe telefon o noapte întreagă. Conform surselor medicale citate de Daily Mail, bărbatul a stat toată noaptea cu ochii în ecranul telefonului. Spre dimineață a adormit iar când s-a trezit a realizat că ceva e în neregulă cu ochii lui, pentru că își pierduse vederea la ochiul stâng.

Folosirea telefonului noaptea

Potrivit medicilor, bărbatul a suferit o hemoragie la ochi după ce vasele sale retiniene superficiale s-au rupt. În mod normal, afecțiunea este cauzată de efortul fizic. Suferinzii pot să treacă prin stări de vedere tulbure sau noroasă, pierderea parțială a vederii sau chiar pierderea completă a vederii.

Bărbatul, al cărui nume n-a fost făcut public spera să se joace jocuri dis de dimineașă. Însă la doar cinci minute după ce a început să se joace, a conștientizat că și-a pierdut vederea. S-a dus rapid la spitalul Shenzhen Songgang pentru a vedea ce se întâmplă, dupa cum s-a relatat pe social media. Doctorii l-au operat de urgență și au spus că este de așteptat să se refacă într-o lună.