Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Violență în trafic! L-a scos din mașină și l-a snopit în bătaie, după ce i-a făcut un gest urât! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Video

Un bărbat l-a scos din mașină și l-a snopit în bătaie pe un șofer care i-a făcut un gest urât în trafic, din automobilul lui. Momentul a fost filmat.

Captură video.

Bărbatul agresiv, Stephen Carr, în vârstă de 44 de ani, a ieșit din duba pe care o conducea pe o șosea din orașul englez Barnsley, după ce un alt șofer i-a făcut un gest urât, când erau să se ciocnească.

Stephen Carr l-a obligat pe celălalt șofer să oprească mașina, după care l-a scos din autoturism și l-a târât pe asfalt, apucându-l din zona gâtului.

Atacul, ce a avut loc în luna noiembrie a anului trecut, a fost filmat de un alt participant la trafic. Imaginile au fost publicate, marți, de The Sun.

„Victima lui i-ar fi făcut un gest obscen, într-un sens giratoriu. Nu ne-a venit să credem ce a urmat”, a spus martorul care a și filmat scena.

„Soția mea a fost inițial singura persoană care a intervenit, încercând să oprească atacul. Mulți alți oameni au ales pur și simplu să încetinească și să se uite, după care să își vadă de drum”, a mai spus martorul.

Stephen Carr, din Grimethorpe, a fost condamnat la 16 luni de închisoare și i-a fost interzis să conducă timp de 20 de luni. În plus, el a trebuit să îi pplătească victimei sale aproximativ 165 de euro.

Recomandari