Antena Căutare

Soluții de curățare a bucătăriei pentru a găti fără stresul dezastrului de după

Mulți oameni preferă, câteodată, mâncatul în oraș tocmai de teama curățeniei de după gătitul acasă. Însă situația aceasta este pe cale să dispară, deoarece acum există o soluție de curățat care vine în ajutorul bucătarilor.

Soluții de curățare a bucătăriei pentru a găti fără stresul dezastrului de după Galerie
Cif este un produs de curățenie excelent pentru bucătărie | Antena 1

În cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Diana Munteanu și Cătălin Rizea vin cu câteva idei utile despre cum să fii un bucătar fără urme, la propriu, și cum să gătești relaxat, știind că ai un aliat important în curățenie.

Ingredientul principal al unui bucătar fără urme este chiar produsul de curățenie

Bucătăriile moderne sunt spații importante ale casei, în care timpul petrecut alături de cei dragi se îmbină cu momentele dedicate gătitului.

Pentru ca aceste activități să fie cât mai plăcute pentru toți cei care pășesc pragul unei bucătării primitoare, îngrijirea și curățarea bucătăriei este o activitate pe care trebuie să o tratezi cu extrem de multă seriozitate.

Când vine momentul să faci curățenie în toată casa, cu toții suntem în căutare de produse profesionale, care să curețe foarte bine murdaria și petele, dar care să ne ajute să terminăm într-un timp cât mai scurt.

Citește și: Obiceiuri care te împiedică să slăbești. Specialiștii spun că aceste lucruri îți pot sabota eforturile de a pierde în greutate

Când vine vorba despre curățenia unei case, accentul cade întotdeauna pe bucătărie. Aici totul trebuie să strălucească deoarece este un mediu în care se gătește și se manevrează alimente crude care pot favoriza apariția anumitor microorganisme ce pot fi dăunătoare sănătății.

De la vasele de gătit, la vesela de servit masa și până la dulapuri și suprafețe totul trebuie să fie impecabil.

Poate mulți consideră spălarea farfuriilor ca fiind suficientă, însă curățarea veselei vine la pachet cu curățarea mobilei și a electrocasnicelor, dar, mai ales a meselor și a blaturilor unde se prepară alimentele.

Cu siguranță, cu toții vrem o casă curată dar vrem să ne și bucurăm de o masă în familie fără să stăm cu stresul petelor din bucătătie.

Tocmai de aceea, pentru a ne bucura mereu de confort, este indicat să alegem produse de curățenie care să ne ajute să ândepărtăm orice formă de murdărie, iar Cif este o soluție la îndemână chiar în acest sens.

Cu Cif scapi de toate petele. Cine ar fi crezut că ingredientul principal al unui bucătar fără urme este chiar produsul de curățare a bucătăriei.

Preparatul de mai devreme mi-a ieșit bine pentru că am gătit relaxat și liniștit. Am un aliat foarte important în bucătărie cu care pot să curăț foarte ușor, a precizat Rizea.

Pe lângă faptul că ne scapă de stresul curățeniei de după, acest detergent ne protejează pielea, protejează suprafețele, este 100% biodegradabil și miroase foarte bine, au precizat, la unison, cei doi prezentatori.

O soluție specială pentru curățarea în bucătărie, mai ales a suprafețelor din inox, nu doar că elimină foarte bine impuritățile și petele de pe acest material, dar oferă și o strălucire de durată, fără a produce zgârieturi.

În schimb, pe termen lung, utilizarea unor produse de calitate și preț reduse poate duce la zgârierea sau mătuirea unor suprafețe lucioase din bucătărie.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x