Antena Căutare

Super Neatza, 6 octombrie 2022. Oricine poate fi bucătar „fără urme” cu ajutorul lui Cif pentru curățare Bucătărie

În platoul de la Super Neatza, ziua de joi, 6 octombrie, a fost zi de pizza. Și cum orice episod de gătit se încheie cu tărăboi în bucătărie, trebuie curaj. Însă, Ramona a mărturisit că acum, cu Cif pentru curățare Bucătărie, și-a dobândit curajul și e gata să gătească cel mai delicios preparat.

Colaj. Galerie
În platoul de la Super Neatza, ziua de joi, 6 octombrie, a fost zi de pizza. | Antena 1

În ediția de joi, 6 ocombrie, Radu a fost invitat să facă pizza, în timp ce le împărtășește spectatorilor secretele unui sos pesto cu busuioc care gâdilă papilele gustative. Însă, pentru că orice sortiment de mâncare presupune multă dezordine, Cif pentru curățare Bucătărie s-a decis să vină în ajutor.

„Azi a picat așa ziua de joi cu pizza și se face și destul de mult tărăboi în bucătărie. Îți trebuie curaj să te apuci de unele lucruri în bucătărie. Radu are curaj. Ramona și-a dobândit curajul în ultima perioadă.”, a spus prezentatorul Dani Oțil.

Cif pentru curățare Bucătărie, un aliat de nădejde pentru bucătari și amatori

Ramona este fericită că acum poate să gătească „fără urme” cu ajutorul lui Cif pentru curățare Bucătărie. Aceasta a mărturisit, cu zâmbetul pe buze, că de când este la Neatza și a aflat de produsul Cif Clean Boost pentru Bucătărie, are curaj să gătească, în sfârșit, fără să se mai gândească la munca de după.

„Am curaj, mai ales de când sunt la Neatza, am curaj incredibil să gătesc, chiar și eu. Până la urmă oricine poate fi bucătar, poate găti fără nicio problemă, pentru că acum avem Cif pentru curățare Bucătărie”, a spus asistenta tv.

Ramona nu a stat pe gânduri și a trecut imediat la o demonstrație a produsului Cif pentru curățare Bucătărie, iar Dani Oțil a venit numaidecât cu detaliile legate de eficiența produsului.

„Partenerii noștri ne-au trimis Cif Clean Boost pentru Bucătărie. Se potrivește cu mai toate suprafețele și o ajută și pe Ramona. Că ei, de fapt, de asta îi era frică.”, a spus Dani Oțil.

Calitatea pe care Dani Oțil și Ramona o remarcă chiar de la prima utilizare este mirosul plăcut pe care îl degajă Cif pentru curățare Bucătărie, un aspect care o deranja de multe ori pe asistenta tv.

„Și știi ce e bine, că miroase frumos, pentru că eu am o problemă cu mirosurile în general, cu mirosurile tari.”, a spus Ramona.

Radu a împărtășit care este secretul unui sos pesto cu busuioc de îți lasă gura apă

Curajosul din această ediție, care a ales să se aventureze la gătit, este Radu. Acesta a optat să facă un preparat care presupune multe ingrediente, dar și multă murdărie și pete. El a ales să pregătească pizza. Tot Radu a arătat cu degetul și spre „inamicii” cei mai de neclintit când vine vorba de acest preparat:

„Da, în special sosul de roșii sau pesto-ul de busuioc, care conține destul de mult ulei”, a spus Radu.

Însă, nu ne facem griji, pentru că Cif pentru curățare Bucătărie sigur îi va face să dispară. Tot Radu a împărtășit și secretele unui sos pesto reușit:

„Secretul numărul unu este experiența, trebuie să dai mult din mâini, ca să îți dai seama unde greșești. Eu cred că ăsta este marele secret în bucătărie, să exersezi, pentru că doar așa îți dai seama cum trebuie să ajungă o rețetă până la final.”, a conchis acesta.

Super Neatza, 9 octombrie 2022. Cum faci bucătăria „lună” cu Cif, după o rețetă delicioasă de orez cu arahide... 5 motive pentru a folosi detergenții ecologici în propria locuință. Ce impact au substanțele nocive asupra sănătății...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x