Antena Căutare

Andreea Mantea, plimbare romantică prin Hollywood! Toţi bărbaţii au fost cu ochii pe ea!

Romantică incurabilă din fire, dar şi curajoasă, Andreea le-a pregătit băieţilor întâlniri memorabile prin intermediul cărora să-i cunoască cât mai bine, pe tot parcursul reality show-ului.

Romantică incurabilă din fire, dar şi curajoasă, Andreea le-a pregătit băieţilor întâlniri memorabile prin intermediul cărora să-i cunoască cât mai bine, pe tot parcursul reality show-ului.

Ediţia trecută, a trecut printr-o speriatură groazinică, fiind la un pas de eliminare. Acum, însă, Sorin se bucură de o întâlnire privată cu Andreea. Burlăciţa l-a aşteptat într-o super decapotabilă, şi au pornit împreună spre Hollywood Boulevard.

Prezenţa celor doi a fost remarcabilă, pentru că atât Andreea, cât şi Sorin, au primit laude din partea trecătorilor: „Eşti un star? Arăţi ca Angelina Jolie, iar prietenul tău arată mai bine ca Brad Pitt”, a exclamat unul dintre trecători. „Normal că mă simt bine când oamenii ne fac complimente”, a declarat Andreea.

Cei doi au făcut poze cu personajele preferate din filme, iar când „Batman” a luat-o în braţe pe Andreea, Sorin l-a avertizat că trebuie să stea departe de ea: „Este o chestie de autoapărare a bărbaţilor, a masculilor, să-şi protejeze iubita, ca cei din jur să stea departe”, povesteşte Sorin. Atitudinea lui nu a supărat-o pe Andreea, ba din contră: „Nu m-a deranjat gestul lui Sorin, chiar, m-a amuzat şi m-a flatat. Asta înseamnă că este mândru lângă mine, aşa cum sunt şi eu lângă el”, mărturiseşte Andreea Mantea. Se pare că cei doi s-au simţit bine unul în preajma celuilalt, pentru că întâlnirea lor a durat opt ore, fiind una dintre cele mai lungi date-uri de până acum.

Burlăciţa a lansat şi o provocare pentru Sorin. Concurentul a trebuit să facă flotări, cu ea pe spate, într-un restaurant plin de oameni.

Totul a ieşit perfect! Iar Sorin a primit trandafirul salvator.

Gabriel Aur a trecut peste gelozii: "Nu m-ar deranja dacă Andreea s-ar săruta cu Sorin"... Andreea Mantea a fost confundată cu Angelina Jolie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x