Antena Căutare

Burlăciţa speră ca el să-i pună inelul pe deget! Marius şi Andreea s-au sărutat pasional, la o întâlnire emoţionantă

Hotărâtă să vorbească deschis cu cel pe care îl consideră aproape perfect, Burlăciţa i-a oferit lui Marius primul date din România.

Hotărâtă să vorbească deschis cu cel pe care îl consideră aproape perfect, Burlăciţa i-a oferit lui Marius primul date din România.

S-a gândit că un masaj îl va relaxa şi îl va face să-şi deschidă sufletul în faţa ei, aşa că a ales un centru spa pentru întâlnire.

Încă de la începutul competiţiei, Andreea a observat o tristeţe în privirea lui Marius, iar acest lucru o pune pe gânduri. Vrea să afle mai multe despre trecutul său şi vrea să îl înţeleagă. "Marius trebuie să-şi învingă demonii înainte de a se gândi la o căsnicie", a declarat Burlăciţa.

Dar Marius e conştient de problemele pe care le are şi vrea să se schimbe. "Mie nu îmi place aşa cum sunt. Vreau să mă schimb. Sunt dispus să fac compromisuri", a recunoscut concurentul. S-au relaxat, au fost sinceri, iar sărutul pasional a venit în mod firesc.

Din paradisul american, direct la fermă! Nu i-ai mai văzut niciodată pe concurenţi aşa... Sorin şi-a ieşit din minţi! Ceilalţi concurenţi i-au făcut o farsă, iar spiritele s-au încins...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x