Antena Căutare

Sorin şi-a ieşit din minţi! Ceilalţi concurenţi i-au făcut o farsă, iar spiritele s-au încins

Sorin a fost ținta unei farse care l-a enervat la culme. La fermă, ceilalți concurenți i-au ascuns pantofii și a fost suficient să se declanșeze un nou conflict între băieți.

Finalul competiţiei este tot mai aproape, iar tensiunea creşte pe zi ce trece. Sorin a fost ținta unei farse care l-a enervat la culme. La fermă, ceilalți concurenți i-au ascuns pantofii și a fost suficient să se declanșeze un nou conflict între băieți.

După ce și-a terminat treaba la fermă, Sorin a mers să-și schimbe cizmele de cauciuc, dar... surpriză. Nu și-a mai găsit adidașii. Imediat, l-a acuzat pe Gabi că ar fi capul răutăților și, de aici, a pornit războiul între cei doi.

Mai târziu, Gabriel i-a reproșat lui Sorin că s-a așezat în patul lui purtând hainele în care a muncit și la grajduri: ”Ai muncit toată ziua în grajd și vii și stai în pat tolănit?”. Sorin a răbufnit și a părăsit camera.

Burlăciţa speră ca el să-i pună inelul pe deget! Marius şi Andreea s-au sărutat pasional, la o întâlnire emoţionantă... Burlăcița, dezamăgită de Gabriel: ”Dacă el zice că este nepotrivit pentru mine, cum să-l contrazic eu?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x