Antena Căutare

Burlacul - Destăinuiri, 2 aprilie 2021. Andi Constantin a vorbit despre plecarea Roxanei Răpăilă și despre săruturile pasionale

După emisiune, Andi Constantin va fi cel care va dezvălui totul despre fete și experiențele trăite într-un nou show, numit "Burlacul - Destăinuiri", alături de un invitat special, chiar pe Antena Play.

Andi Constantin și Irina Stroia Galerie
Andi Constantin a vorbit despre întâlnirile pe care le-a avut cu fetele în cadrul emisiunii

Andi Constantin se bucură de fiecare momente petrecut alături de fetele care își doresc să îl cucerească. Deși a întâmpinat mai multe momente neplăcute și s-a lovit de o barieră din partea concurentelor, acum Burlacul are șansa să analizeze fiecare detaliu în amănunt, alături de invitata sa specială din episodul 3 al emisiunii "Burlacul - Destăinuiri", Irina Stroia.

De data aceasta, frumoasa blondină va urmări alături de Andi fiecare moment din episodul 5 "Burlacul". Un lucru este evident, ediția aceasta a fost una plină de surprize și cu foarte mult suspans, iar cei doi au foarte multe de văzut și dezvăluit.

În primul său episod, Andi Constantin a vorbit despre întâlnirile pe care le-a avut cu fetele în cadrul emisiunii și face cele mai spectaculoase destăinuri, dar și despre Iulia Cazacu.

Pentru a treia oară în acest context, Andi Constantin a decis să invite o prietenă mai veche, care îl va însoți în vizionare celor mai spectaculoase momente din cadrul emisiunii. Cei doi au vizionat și sauvrat fiecare moment.

Citește și: Burlacul - Destăinuiri, 26 martie 2021. Ce spune Andi despre sărutul pe care l-a avut cu Georgeta Catrina

În prima parte a episodului 3 din "Burlacul - Destăinuiri", Irina și gazda emisiunii au discutat despre petrecerea în care concurentele l-au ignorat pe cel pentru care se află în emisiune. De asemenea, aceștia au mai vorbit și despre date-urile pe care le-a avut Andi în episodul 5 Burlacul, iar frumoasa blondină i-a oferit cele mai bune sfaturi.

Ce a spus Andi Constantin despre plecarea Roxanei Răpăilă

Printre evenimentele pe care le-au avut de comentat s-a numărăt și plecarea Roxanei Răpăilă, concurenta care l-a surprins pe Burlac cu decizia sa. Andi a revăzut momentul în care frumoasa șatenă i-a dezvăluit motivele pentru care a ales să părăsească competiția, iar reacția sa a fost una pe măsură.

Deși i-a părut rău de faptul că Roxana a hotărât să plece, Burlacul a apreciat extrem de mult decizia sa. Se pare că și Irina i-a dat dreptate și a considerat că a luat decizia concurentei a fost una matură.

"Câtă maturitate. Foarte matură și rațională, știa și a fost prezentă.", a mărturisit Andi, care a fost imediat aprobat de prietena sa.

Andi Constantin, dezvăluiri surprinzătoare despre săruturile pasionale cu fetele

Pentru a le cunoaște mai bine, Andi Constantin și-a dorit să grăbească lucrurile și să afle adevăratele intenții ale celor 12 concurente, care vor să îl cucerească. Printre demonstrațiile fetelor s-au numărat cele mai pasionale și romantice săruturi, de care Burlacul a rămas plăcut surprins.

Irina a fost surprinsă de gesturile pretendentelor la inima Burlacului, însă a ținut neapărat să mărturisească că tot ce s-a întâmplat între el și cele șase concurente a fost o idee bună, pentru ca l-a ajutat să afle mai multe lucruri.

"Nu este o metodă garantată. Este o metodă, dar nu garantează absolut nimic, iar în situația aia faptul că mă săruta nu este un gest neapărat din suflet, însă este o metodă să te scot din zona ta de confort și să îmi arăți pe moment ceea ce simți să faci.", a spus Andi.

Citește și: Burlacul - Destăinuiri, 19 martie 2021. Andi Constantin a vorbit despre date-ul cu Iulia Cazacu. Ce a spus Burlacul

Gestul făcut de Simona în cadrul date-ul de dinaintea Ceremoniei Trandafirului, a înduioșat inima Irinei, care a considerat că i-a demonstrat totul într-un mod adorail. Zâmbetul i-a revenit pe buze atunci când a vizionat momentul dintre Andi și Malinka.

Andi a vorbit și despre sărutul pe care l-a avut cu Cristina, una dintre preferatele sale. Acesta a mărturisit că era posibil să nu se întâmple, dacă nu lua el această inițiativă.

"Nu m-am riscat să o pierd. Mi-a fost frică să o pierd.", a spus Burlacul despre sărutul cu Cristina.

"Se vede cine este acolo pentru tine și cine nu.", i-a mărturisit Irina prietenului său.

Atât Burlacul, cât și Irina au rămas impresionați de atitudinea jucăușă a Angelei Antocel din cadrul date-ului. Andi a mărturisit că l-a surprins gestul său de dinaintea Ceremoniei Trandafirului, însă nu i-a displăcut tot ce s-a întâmplat.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

Printre surprizele sezonului 6 se numără şi proiectul online "Burlacul - Destăinuiri", care apare în fiecare săptămână pe AntenaPlay, după difuzarea emisiunii de vineri seară, de la 20:30. În cel mai nou proiect digital, Andi Constantin face confesiuni despre toate momentele petrecute în cadrul edițiilor, cât și despre fetele care vor să îl cucerească. Fiecare episod va fi comentat împreună cu un invitat special, un prieten apropiat, care va descoperi alături de Andi cum a decurs procesul celei mai importante aventuri din viața lui.

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x