Antena Căutare

Burlacul - Destăinuiri, 26 martie 2021. Ce spune Andi despre sărutul pe care l-a avut cu Georgeta Catrina

După emisiune, Andi Constantin va fi cel care va dezvălui totul despre fete și experiențele trăite într-un nou show, numit "Burlacul - Destăinuiri", alături de un invitat special, chiar pe Antena Play.

Burlacul - Destăinuiri, 26 martie 2021. Ce spune Andi despre sărutul pe care l-a avut cu Georgeta Catrina Galerie
Burlacul - Destăinuiri, 26 martie 2021 | Antena 1/ Burlacul

Burlacul este extrem de încântat de experiența trăită și vorbește în amănunt despre fiecare moment petrecut alături de concurente, însă, în fiecare episod va avea câte un invitat special, un prieten.

În primul său episod, Andi Constantin vorbește despre întâlnirile pe care le-a avut cu fetele în cadrul emisiunii și face cele mai spectaculoase destăinuri.

Pentru a doua oară în acest context, Andi Constantin a decis să invite un bun prieten și un bun critic. Cei doi au vizionat cele mai interesante secvențe și au discutat despre fete pe parcurs.

Au urmărit secvența în care fetele vorbeau despre ceea ce vor să facă peste cinci ani, când una dintre ele a menționat că își dorește să aibă copil, iar Andi a făcut o remarcă pragmatică: "Vreau mai întâi să fiu eu capabil să-i ofer totul copilui și apoi să am copilul".

Prietenul său bun a încercat să-i expice că nu poate să ofere mereu tot în viață, așa cum probabil, nici părinții lui Andi nu au reușit să îi pună totul pe tavă și "nu a ieșit atât de rău".

După ce au vizionat câteva secvențe în care se discuta despre orgoliu, iar Andi a precizat în emisiune despre cât de nociva poate fi o astfel de abordare, cei doi prieteni au stat puțin mai mult pe subiect. Andi a descoperit în pretendentele sale că există mult orgoliu, fapt care l-a pus pe gânduri deseori.

"Cred că e foarte nociv! Orgoliul ăsta nu va face decât să distrugă relația respectivă. Dacă lași orgoliul jos și folosești toată energia aia ca să construiești ceva, înseamnă că ai ajuns la o maturitate emoțională și psihică. E clar că ai trecut un prag", spune prietenul său bun.

Citește și: Andi Constantin a sărutat-o pe Simona Bălăceanu, dar ea a fost reticentă în ciuda dorinței sale

Simona a fost subiectul principal la capitolul orgoliu, ea fiind cea care a recunoscut că are această problemă, motiv pentru care Andi Constantin nu a invitat-o pentru mult timp la un date.

Ce spune Andi despre sărutul pe care l-a avut cu Georgeta Catrina

Ulterior, pe lista subiectelor discuție a fost și momentul sărutului dintre Burlacul și Catrina. În urma întâlnirii cu Burlacul, când Catrina Georgeta sosește acasă, dă foc unui butoi cu pulbere! Informația că a avut parte de un sărut cu Andi Burlacul stârnește invidie și controverse între fete.

"Sărutul ăla nu e ca și cum «Gata, ia inelul. Plecăm acasă!». Abia de acolo începi să cunoști omul", spune Andi.

Catrina Georgeta a fost la un pas de eliminare ediția trecută, însă Andi Burlacul a vrut să-i mai ofere o șansă la inima sa. Tânăra pretendentă a lăsat la o parte formalitățile și a fost sinceră.

După o perioadă de adaptare petrecută în Turcia, Burlacul crede că a ajuns într-un punct în care lucrurile pot avansa și speră că le va cunoaște din ce în ce mai bine pe fete.

Citește și: Andi Constantin și Catrina Georgeta s-au sărutat. Frumoasa pretendentă a făcut gestul cel mare

Andi Constantin a plecat în cea mai importantă călătorie din viața sa, la capătul căreia speră să își găsească aleasa inimii! Fetele au concurență și se luptă pentru a-I câștiga atenția Burlacului, mai ales că nu toate vor avea ocazia ediție de ediție să se întâlnească cu el, fapt care scoate la suprafață tensiunile șia devăratele caractere, iar Burlacul chiar asta vrea să vadă.

Urmărește tot episodul din Burlacul - Destăinuri exclusiv pe AntenaPlay aici: https://antenaplay.ro/burlacul-destainuiri. Vezi ce-ți place!

Urmărește emisiunea Burlacul aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1

Video Burlacul - Destainuiri | Episodul 15. Ce părere are mama lui Andi despre Ana Bene Burlacul - Destainuiri | Episodul 15. Ce părere are mama lui Andi despre Ana Bene Vineri, 02.07.2021, 14:22
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană Sambata, 23.09.2023, 15:14
Burlacul - Destăinuiri, 1 iulie 2021. Ce părere are mama lui Andi Constantin despre alegerea Anei Bene

Burlacul - Destăinuiri, 1 iulie 2021. Ce părere are mama lui Andi Constantin despre alegerea Anei Bene

Cel mai recent episod Burlacul - Destăinuiri i-a adus împreună pe Andi Constantin și mama sa, cea care i-a fost alături și în primul episod al show-ului Burlacul sezon 6. Cei doi au discutat despre provocările emisiunii și au comentat Finala difuzată de Antena 1 pe 1 iulie 2021.

Vineri, 02.07.2021, 11:17
Burlacul - Destăinuiri, episodul 14. Ce sfaturi primește Burlacul Andi Constantin de la fostul Burlac, Bogdan Vlădău

Burlacul - Destăinuiri, episodul 14. Ce sfaturi primește Burlacul Andi Constantin de la fostul Burlac, Bogdan Vlădău

În episodul 14 al show-ului Destăinuiri, difuzat în exclusivitate pe AntenaPlay, Andi Constantin l-a avut ca invitat pe fostul Burlac al show-ului, Bogdan Vlădău.

Vineri, 25.06.2021, 13:56
Burlacul - Destăinuiri, episodul 13. Andi Constantin și finalistele au părăsit Turcia. Ce se va întâmpla în următoarea etapă

Burlacul - Destăinuiri, episodul 13. Andi Constantin și finalistele au părăsit Turcia. Ce se va întâmpla în următoarea etapă

În episodul 13 al show-ului Destăinuiri, difuzat în exclusivitate pe AntenaPlay, Burlacul Andi Constantin a avut un invitat special: Paul, un fan înfocat al emisiunii de la Antena 1.

Vineri, 18.06.2021, 11:19
Burlacul - Destăinuiri, 11 iunie 2021. Reacția fetelor după plecarea Catrinei din casă i-a dat de gândit lui Andi Constantin

Burlacul - Destăinuiri, 11 iunie 2021. Reacția fetelor după plecarea Catrinei din casă i-a dat de gândit lui Andi Constantin

Burlacul Andi Constantin a avut-o astăzi ca invitată în ediția 14 din “Burlacul – Destăinuiri” pe Denisia, o veche prietenă de-a lui Andi.

Vineri, 11.06.2021, 12:26
x