Antena Căutare

Burlacul - Destăinuiri, 29 aprilie 2021. Reacția lui Andi Constantin când a văzut cum s-au distrat fetele la ziua Anei Bene

Andi și prietenul lui, Marco, au discutat în ediția 6 a proiectului Burlacul - Destăinuiri despre intrarea Melissei în casă. Marco spera ca intrarea ei în casă să pună un pic de piper pe rană și să le trezească la realitate.

Galerie
Reacția lui Andi Constantin când a văzut cum s-au distrat fetele la ziua Anei Bene | Antena 1

Cei doi au urmărit și imaginile de la petrecerea de ziua Anei Bene și au discutat despre atitudinea fetelor. Dansatorul a fost cadoul lui Andi pentru Ana, iar acesta a vrut să scoată la iveală adevăratele caractere ale pretendentelor la inima lui.

Reacția lui Andi Constantin când a văzut cum s-au distrat fetele la ziua Anei Bene

Tot în ediția 6 Burlacul - Destăinuiri, cei doi buni prieteni au vorbit și despre gesturile lui Andi față de Ana Bene, despre atingerile și sărutările dintre ei. Andi a spus chiar și acum că s-a simțit jenat că celelalte fete au privit întâlnirea lui cu Ana și s-a gândit mult cum să facă ca acestea să nu se simtă prost.

Pe de altă parte, prietenul lui a spus că nu are de ce să simtă aceste lucruri pentru că dacă fetele reacționează într-un fel înseamnă că ele sunt cu adevărat implicate și simt ceva pentru el. Marco spune că acest comportament al lui a dus la declanșarea unor emoții în rândul fetelor și că până să vadă cum se comportă el cu Ana, nimeni nu a dorit să-i spună nimic.

"Dai impresia că l-ai pierdut pe Andi pentru o clipă și brusc toată atenția este pe tine."

Prietenul lui Andi a observat că cea mai deranjată a fost Simona după întâlnirea cu Ana Bene. Burlacul a ținut să puncteze din nou că orgoliul ei este mare și că de cele mai multe ori acesta se află la baza acțiunilor ei.

Citește și: Burlacul - Destăinuiri, 22 aprilie 2021. Reacția lui Andi Constantin când a văzut-o plângând pe Cristina Jașcu

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place.

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x