Antena Căutare

Burlacul - Destăinuiri, episodul 13. Andi Constantin și finalistele au părăsit Turcia. Ce se va întâmpla în următoarea etapă

În episodul 13 al show-ului Destăinuiri, difuzat în exclusivitate pe AntenaPlay, Burlacul Andi Constantin a avut un invitat special: Paul, un fan înfocat al emisiunii de la Antena 1.

colaj de imagini cu andi constantin, razvan fodor și concurentele de la Burlacul Galerie
În episodul 13 al show-ului Destăinuiri, difuzat în exclusivitate pe AntenaPlay, Burlacul Andi Constantin a avut un invitat special | Antena 1

Ca în fiecare episod, Andi Constantin a revăzut momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa. În ultima seară petrecută în Turcia, Burlacul a făcut o nouă eliminare și a ales finalistele. Acestea sunt: Ana Bene, Alexandra Mucea, Melissa Azak și Simona Bălăceanu.

Andi Constantin, sincer în legătură cu alegerea alesei sale de la Burlacul

Paul, invitatul special pe care Andi Constantin l-a avut în cel de-al 13-le episod Burlacul Destăinuiri, a fost curios dacă bărbatul a avut de la început o preferată și a mers la date-uri doar de complezență.

Citește și: Burlacul 17 iunie 2021. Ce fată a fost eliminată de Andi Constantin la Ceremonia Trandafirului

”Mi-ar fi plăcut să am o direcție anume de la început și să zic: Ok, sunt corect cu toată lumea și am date-uri cu toată lumea și știu ce vreau. Ar fi fost foarte ok. Am făcut greșeala asta, m-am duc cu câteva sigur, gen e ceea ce îmi doresc eu, după care am descoperit că nu e. Când ai o grămadă de opțiuni e mai greu să alegi.”, a recunoscut Andi Constantin.

Ce se va întâmpla în continuare la Burlacul sezon 6

Andi Constantin și fetele care au rămas în competiție au părăsit Turcia. Urmează o nouă etapă pentru ele în care vor face schimb de roluri cu Andi Constantin. Astfel, tinerele sunt cele care vor organiza întâlnirile din România. Ba mai mult, ele vor avea ocazia să cunoască familia Burlacului.

Și Andi Constantin îi va întâlni pe cei mai importanți oameni din viața fetelor.

Citește și: Burlacul 17 iunie 2021. Cine este Malinka Zina, concurenta eliminată în episodul 15

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul in avans pe AntenaPLAY.ro

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Burlacul - Destainuiri | Episodul 15. Ce părere are mama lui Andi despre Ana Bene Burlacul - Destainuiri | Episodul 15. Ce părere are mama lui Andi despre Ana Bene Vineri, 02.07.2021, 14:22
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice! Joi, 30.11.2023, 20:43
Burlacul - Destăinuiri, 1 iulie 2021. Ce părere are mama lui Andi Constantin despre alegerea Anei Bene

Burlacul - Destăinuiri, 1 iulie 2021. Ce părere are mama lui Andi Constantin despre alegerea Anei Bene

Cel mai recent episod Burlacul - Destăinuiri i-a adus împreună pe Andi Constantin și mama sa, cea care i-a fost alături și în primul episod al show-ului Burlacul sezon 6. Cei doi au discutat despre provocările emisiunii și au comentat Finala difuzată de Antena 1 pe 1 iulie 2021.

Vineri, 02.07.2021, 11:17
Burlacul - Destăinuiri, episodul 14. Ce sfaturi primește Burlacul Andi Constantin de la fostul Burlac, Bogdan Vlădău

Burlacul - Destăinuiri, episodul 14. Ce sfaturi primește Burlacul Andi Constantin de la fostul Burlac, Bogdan Vlădău

În episodul 14 al show-ului Destăinuiri, difuzat în exclusivitate pe AntenaPlay, Andi Constantin l-a avut ca invitat pe fostul Burlac al show-ului, Bogdan Vlădău.

Vineri, 25.06.2021, 13:56
Burlacul - Destăinuiri, 11 iunie 2021. Reacția fetelor după plecarea Catrinei din casă i-a dat de gândit lui Andi Constantin

Burlacul - Destăinuiri, 11 iunie 2021. Reacția fetelor după plecarea Catrinei din casă i-a dat de gândit lui Andi Constantin

Burlacul Andi Constantin a avut-o astăzi ca invitată în ediția 14 din “Burlacul – Destăinuiri” pe Denisia, o veche prietenă de-a lui Andi.

Vineri, 11.06.2021, 12:26
Burlacul - Destăinuiri, 4 iunie 2021. Andi a dezvăluit care e, de fapt, concurenta lui preferată până acum

Burlacul - Destăinuiri, 4 iunie 2021. Andi a dezvăluit care e, de fapt, concurenta lui preferată până acum

Burlacul Andi Constantin l-a avut astăzi ca invitat în ediția 13 din “Burlacul – Destăinuiri” pe Sorin Radu, fostă ispită de la show-ul “Insula Iubirii”.

Vineri, 04.06.2021, 10:53
Ultimele știri
x