Antena Căutare

Burlacul 19 martie 2021. Iulia Cazacu, acuzată în repetate rânduri de falsitate. Ce a urmat după: ”Sunt distrusă psihic”

În cea de-a treia ediție a sezonului 6 Burlacul, una dintre concurente a fost pe punctul de a ieși din competiție. Acuzată în repetate rânduri de falsitate, Iulia a a cerut telefonul echipei de producție, cu gândul de a renunța la Andi Constantin.

Iulia era pe punctul de a renunța definitiv la competiție

Iulia a avut câteva momente în care și-a dorit să părăsească show-ul „Burlacul”, în condițiile în care nu se putea simți comod în prezența celorlalte concurente. Acuzată de falsitate și ignorată în momentele în care se simțea rău, Iulia a vrut să informeze echipa de producție cu privire la starea ei emoțională.

„Mă simt super epuizată și trebuie să-mi revin, să mă adun puțin”, a spus Iulia cerând să vorbească la telefon cu prietenele ei.

De la începutul competiției pentru inima Burlacului s-au creat animozități, iar Iulia s-a aflat în centrul criticilor celorlalte concurente.

„Este falsă. Cum se pun camerele pe ea, cum își schimbă atitudinea”, spuneau concurentele despre Iulia.

În timp ce Andi se afla la o întâlnire cu Dominique, Iulia era pe punctul de a renunța definitiv la competiție, însă încurajările venite din partea prietenelor au determinat-o să își schimbe opțiunea.

Iulia, cu lacrimi în ochi, în ediția a treia Burlacul

Convorbirea telefonică a Iuliei a fost înregisrată. În momentul în care a început să se destăinuie prietenelor sale, concurenta a început să plângă.

„Mi-e foarte dor de voi. Vă iubesc mult de tot. Sunt distrusă psihic. Nu sunt bine deloc. Mă simt departe de casă și nici situația nu e prea ok aici... cu fetele”, a măsturisit Iulia cu lacrimi în ochi.

Prietenele Iuliei au încurajat-o pe concurentă să nu se lase doborâtă de răutățile rivalelor sale.

„Nu te lăsa doborâtă de răutățile astea. Oamenii pot fi întotdeauna răi, invidioși și frustați. Nu ai cum să-i schimbi! Știi tu că cine râde la urmă, râde mai bine."

Citește și: Burlacul 5 martie 2021. Cum au decurs date-urile Burlacului înainte de Ceremonia Trandafirului

Iulia a mărturisit că i-a trecut prin cap să renunțe la competiția pentru inima Burlacului, deși motivul nu are legătură cu el, ci cu celelalte fete.

Cum a fost convinsă Iulia să rămână în competiția pentru inima Burlacului

„Eu voiam să plec. Mie îmi place de el, e foarte drăguț, dar nu știu ce să fac. El este un om bun, doar că eu trăiesc cu fetele astea zi de zi și ele sunt foarte rele. Au niște momente în care zici că sunt toate pe mine așa”, le-a spus Iulia prietenelor sale.

Conversația cu prietenele a determinat-o pe Iulia să rămână în competiție, având în vedere că acestea au încurajat-o să aibă încredere în ea.

„Dar asta înseamnă că simt concurența. Asta înseamnă că e un lucru bun. Ar trebui să fii mândră de asta! Deci... trebuie să rămâi acolo... cu siguranță! Să mergi până la capăt! Tu poți să ai tot ce-ți dorești. Fii tu! Cum ești tu, cum te știm noi. Sunt convinsă că o să reușești!”, au fost încurajările pe care Iulia le-a primit.

Citește și: Burlacul 5 martie 2021. Cine sunt cele 15 fete alese de Burlacul în cadrul Ceremoniei Trandafirului

După ce a vorbit la telefon cu prietenele de acasă, Iuliei i-a revenit zâmbetul pe buze și convingerea că are motive să rămână în competiția Burlacul.

Urmărește emisiunea Burlacul aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 19 martie 2021. Iulia Cazacu și Roxana Răpăilă au avut nevoie de intervenția medicilor. Ce s-a întâmplat la vil... Burlacul 19 martie 2021. Andreea Stoica a încropit o scrisoare și a susținut că e de la Andi. Cum au reacționat concuren...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Ultimele știri
x