Rodica Budurcă, fosta concurentă de la "Burlacul", imagini incendiare alături de iubitul său. Cum arată bărbatul care a cucerit-o

Rodica Budurcă, fosta concurentă de la "Burlacul", este mai îndrăgostită ca niciodată, drept dovadă stau imaginile sale din mediul online cu bărbatul care a cucerit-o.

Rodica Budurcă, fosta concurentă de la "Burlacul", este mai îndrăgostită ca niciodată

Instagram

Rodica Budurcă, tânăra care a venit în cadrul emisiuni "Burlacul" pentru a-l cunoaște pe Andi Constantin, este mai îndrăgostită ca niciodată și nu ezită să arate acest lucru pe rețelele sociale, unde este foarte activă și își ține prietenii la curent cu cele mai speciale evenimente din viața sa, printre care se numără și o eventuală relație.

Recent, frumoasa blondină și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu câteva InsaStory-uri, care au atras imediat atenția oamenilor. Aceasta s-a fotografiat alături de noul său iubit, iar chimia dintre cei doi este una foarte evidentă.

Cum arată bărbatul care a reușit să o cucerească pe Rodica Budurcă

Tânăra se mândrește cu o carieră de succes, iar de curând a decis să le prezinte și celor 17.5 mii de persoane de pe Instagram faptul că trăiește una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, alături de bărbatul care i-a furat inima din prima clipă.

Rodica Budurcă a publicat o serie de InsaStory-uri în care dezvăluie identitatea iubitului său și cele mai tandre ipostaze dintre ei. Blondina a plecat într-o mică vacanță în Dubai însoțită de cel care a cucerit-o.

Citește și: Rodica Budurcă, concurenta de la "Burlacul", imagini incendiare în costum de baie. Cum arată frumoasa blondină într-o ținută sexy

Cei doi s-au lăsat fotografiați în ipostaze tandre, care au atras imediat privrile oamenilor din mediul online. Aceștia se potrivesc de minune, iar fosta concurentă a emisiunii "Burlacul" este extrem de fericită, drept dovadă stau postările sale.

De ce a părăsit Rodica Budurcă emisiunea Burlacul

Fosta concurentă este studentă la Medicină, dar conduce deja și propria afacere, un salon de înfrumusețare. Deși foarte tânără, Rodica are deja o experiență de zece ani în muncă. Pe lângă cariera de succes pe care o are, tânăra și-a dorit și o persoană cu care să își împartă viața, iar acest motiv a adus-o în cadrul emisiunii Burlacul.

Rodica Budurcă a pășit încrezătoare în una dintre cele mai frumoase aventuri ale vieții sale. Blondina a venit pregătită să îl cucerească pe Andi Constantin, însă a trecut prin câteva momente dificile până să ajungă la el.

Înainte de a-l cunoaște pe Burlacul, fosta concurentă a trecut printr-un incident neașteptat, mai exact, un accident de mașină.

Citește și: Fosta concurentă de la Burlacul a împlinit 25 de ani. Ținuta purtată de Rodica Budurcă pune inimile fanilor pe jar

Am trecut prin coșmarul vieții mele și tot am ajuns. Cel mai crunt lucru care putea să se întâmple s-a întâmplat“, spunea Rodica în prima ediție.

Tânăra a renunța gândul de a-l mai avea pe Andi lângă ea și s-a retras din emisiune la sfatul medicilor. Concurenta a ajuns și la spital, dar din fericire, nu a avut răni grave, doar o contuzie ușoară, însă problemele s-au agravat în timp.

În urma evenimentului nefericit prin care am trecut, va trebui să mă retrag din traseul meu, din această emisiune. Nu-mi place decizia, dar i-a aprținut total medicului și atunci prefer să urmez întru totul ceea ce mi-a spus, ca să nu apară ulterior mai multe complicații”, a mai mărturisit aceasta, vizibil afectată de incident.

Vezi emisiunea Burlacul integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1.

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1: https://aplicatie.a1.ro/

Ultimele știri