Antena Căutare

Andi Constantin, surprins în compania Alexandrei Mucea, semifinalistă Burlacul. Cum s-au fotografiat cei doi

Andi Constantin s-a bucurat recent de compania unei foste pretendente la inima sa. Burlacul și Alexandra Mucea s-au fotografiat împreună și nu au ezitat să publice imaginile pe rețelele sociale.

Andi Constantin în trei ipostaze diferite, alături de Alexandra Galerie
Andi Constantin s-a bucurat recent de compania unei foste pretendente la inima sa | Antena 1

Alexandra Mucea se numără printre concurentele de la Burlacul care au reușit să îl impresioneze pe Andi Constantin. Tânăra a ajuns pana în semifinală alături de Simona Bălăceanu, Ana Bene și Melissa Azak.

Frumusețea sa răpitoare, energia debordantă și felul său carismatic au fost principalele elemente care l-au atras pe Burlac la ea. Relația dintre cei doi a prins contur pe parcursul emisiunii, iar Andi i-a cunoscut și mama, însă lucrurile nu au mers așa cum se așteptau, concurenta fiind cea care a părăsit competiția pentru inima lui în semifinală.

După emisiunea Burlacul, cei doi au rămas prieteni, iar recent au fost surprinși împreună. Postarea nu a putut să treacă neobservat, iar ipostaza în care s-au lăsat fotografiați i-a uimit pe internauți.

Cum au fost surprinși Andi Constantin și Alexandra Mucea

De curând, Andi Constantin și Alexandra Mucea au avut parte de o întâlnire de gradul 0. Tânărul a publicat prin intermediul unui InsaStory o imagine alături de cea care și-a dorit să îl cucerească în urmă cu puțin timp.

Citește și: Burlacul 10 iunie 2021. Alexandra Mucea, printre lacrimi, a lăsat să iasă la iveală lucruri pe care nimeni nu le știe

Se pare că Burlacul și fosta concurentă a show-ului au păstrat o relație de preietenie extrem de specială. Tânăra locuiește în Londra, iar cu prima ocazia a zburat spre București, acolo unde Andi Constantin pare că a întâmpinat-o cu brațele deschise.

Un lucru este evident, prietenia dintre cei doi este una extrem de specială, iar drept dovadă stau postările Burlacului. Andi Constantin și Alexandra Mucea au reușit să ia prin surprindere pe toată lumea, în mod special pe prietenii din mediul virtual.

Cine e Alexandra Mucea

Alexandra Mucea s-a numărat printre cele 25 de fete care au venit în cadrul emisiunii Burlacul pentru a-l cunoaște pe Andi Constantin, cel alături de care a creat o legătură foarte strânsă pe parcursul show-ului. Tânăra a venit tocmai din Anglia și a așteăptat cu nerăbdare prima întâlnire cu Burlacul.

Blonda nu s-a consideră intimidată de nicio concurentă, ba chiar a dovedit că este extrem de încrezătoare că va ajunge la inima Burlacului. Alexandra a reușit să cucerească ușor inima publicului cu sinceritatea sa și energia remarcabilă.

Alexandra Mucea și Andi Constantin, discuție profundă despre evoluția lor

Spre finalul emisiunii, Andi Constantin a decis să aibă un prim single date cu Alexandra Mucea în ”Valea iubirii”, Cappadocia. Cei doi au avut ocazia să vorbească despre evoluția relației lor și despre sentimentele pe care le au.

Citește și: Burlacul 3 mai 2021. Alexandra Mucea și Andi Constantin, din ce în ce mai apropiați: ”E refugiul meu”

”Alexandra e copilăroasă și îmi place asta la ea. Atunci când vezi inimioare, peseme că ești îndrăgostită și găsești forma aceea în orice lucru pe care îl vezi. Știu că ei îi plac lucruri acestea, girlish. Cred în semne, da. Câteodată după ce le observ stau să mă gândesc mai bine ce reprezintă.”, a spus Andi Constantin, vizibil încântat de date.

”Eu și Alexandra am avut răbdare unul cu celălalt și ceea ce am construit este foarte solid. Negrăbind acest proces, am ajuns să ne înțelegem mai bine, să ne descoperim și să clădim ceva mai solid. Dacă nu aș fi avut răbdare, aș fi pierdut o persoană valoroasă. Cred că dacă avem răbdare să ne ascultăm, reușim să ajungem într-un mod mai profund la acel om.”, a mai spus el.

Catrina Georgeta, mișcări senzuale în costum de baie. Ipostazele în care s-a lăsat filmată fosta concurentă de la Burlac... Ce mai face și cum arată Vanessa Țone după experiența de la Burlacul. Este foarte activă în social media...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x