Antena Căutare

Cine sunt cele 25 de pretendente la inima Burlacului. Fetele pe care le va cunoaște Andi Constantin în această seară, de la 20.30

Prima întâlnirea a Burlacului cu cele 25 de pretendente va avea loc astăzi, de la 20.30, la Antena 1, într-o locație de vis și nu este lipsită de emoții.

Cine sunt cele 25 de pretendente la inima Burlacului. Fetele pe care le va cunoaște Andi Constantin în această seară, de la 20.30 Galerie
Fetele pe care le va cunoaște Andi Constnatin în acaeastă seară, de la 20.30

În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, care va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, Burlacul va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locații inedite atât din România, cât și din Turcia.

Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului.

Cele 25 de pretendente la inima lui Andi Constantin, Burlacul

Citește și: Întâlnirea care l-a emoționat până la lacrimi pe Andi Constantin: ”Poate e ultima dată când te văd burlac”

Zina, alintată Malinka, are 26 de ani și este din Republica Moldova. Lucrează ca agent imobiliar, model, dar predă și lecții de limba rusă. La fel cum poate fi foarte feminină atunci când vrea, în timpul liber îi place să se plimbe cu motocicleta și pilotează avioane ușoare. În lupta pentru inima Burlacului intră și Angela, care este sora Malinkăi și care speră că îi va atrage atenția.

Rodica are 24 de ani și este studentă la Medicină, dar conduce deja și propria afacere, un salon de înfrumusețare. Deși foarte tânără, Rodica are deja o experiență de zece ani în muncă. Bianca, în vârstă de 20 de ani, este professional dominator și consideră că unii oameni o judecă pentru asta, astfel că uneori ezită să le spună.

Loredana, o organizatoare de evenimente în vârstă de 28 de ani, visează la propria nuntă încă din copilărie. Își dorește un bărbat credincios, care să se bucure de viață și să aibă împreună cinci copii. Simona, în vârstă de 25 de ani, este kinetoterapeut și este pasionată de pictură, în timp ce Iulia este asistent manager și îndrăgostită de tatuaje. Eliza are 29 de ani și a terminat facultatea de Cibernetică și e pregătită pentru o relație serioasă alături de un bărbat matur, care să o iubească și să o respecte.

Citește și: Burlacul 2021. Top cele mai sexy poze cu Andi Constantin. Cum s-a fotografiat cel mai râvnit burlac

Andreea vine din munții Retezat și e convinsă că orice Burlac ar fi fericit să trăiască alături de ea în micul său sătuc natal. Bărbatul ideal este pentru ea unul protector și tandru, în care poate avea încredere.

Dominique își împarte timpul și pasiunea între cariera de model și cabinetul de avocatură, în timp ce Cristina este o dansatoare premiată la concursuri internaționale. Lor va încerca să le țină piept în lupta pentru inima Burlacului Maria, o studentă la Universitatea Națională de Apărare, dar și Larisa, o tânără mămică a cărei frumusețe i-a adus 24 de ore de detenție în străinătate.

Printre pretendente se numără și Oana - consultant financiar, Catrina, care lucrează ca lash artist, dar și Mădălina, o barista pasionată de arta cafelei. Ana, Gabriela și Vanessa lucrează în industria frumuseții, în timp ce Iulia este specializată în IT, iar Alya este cântăreață. Dacă emoțiile vor fi prea mari în această seară, Cristina se va ocupa de starea de sănătate a Burlacului, mai ales că mișcările lascive de dans ale Roxanei ar putea crește oricui tensiunea.

Citește și: Prima întâlnire a Burlacului cu cele 25 de fete, într-o locație cu semnificație: ”Aici m-am căsătorit!”

De la Elena, sosită din Republica Moldova, la Alexandra, care a venit din Anglia toate vor așteaptă cu nerăbdare prima întâlnire cu Burlacul, pentru a afla cine este.

Astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, Burlacul va avea și el ocazia să le cunoască pe cele 25 de tinere, să discute cu ele și să încerce să le cunoască mai bine, însă la finalul serii, doar 15 dintre acestea vor fi invitate să rămână alături de el. Cine este norocoasa care va pune capăt burlăcieii lui Andi rămâne de văzut!

Întâlnirea care l-a emoționat până la lacrimi pe Andi Constantin: ”Poate e ultima dată când te văd burlac”... Burlacul 5 martie 2021. Cum arată tatăl lui Andi Constantin și ce sfaturi i-a dat înainte să le cunoască pe cele 25 de f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x