Antena Căutare

Burlacul, 10 iunie 2021. Ceremonia trandafirului a mai adus o eliminare. Decizia lui Andi a fost luată cu mult timp înainte

După ce la cocktail party au curs multe lacrimi atunci când fetele și-au citit autocaracterizarea, ceremonia avea să le aducă în față un Andi mai hotărât ca niciodată. 

Cu părinții plecați la muncă în străinătatea, Simona s-a simțit foarte singură atunci când a rămas să fie crescută de rudele din partea mamei. Deși din punct de vedere material Simona spune că nu i-a lipsit nimic, ei i-a fost extraordinar de dificil fără cei mai dragi oameni din viața ei, în special pentru că era foarte atașată de mama ei.

“De aici am devenit așa cum sunt eu, că este despre mine, pentru că m-am avut doar eu pe mine în toți anii aceștia. Așa m-am autoeducat, apparent rece, superioară, arogantă, ca și când nimic nu mă poate dărâma când de fapt eu sunt fricoasă, sensibilă și am sufletul cioburi”, mai povestește Simona, cu lacrimi șiruindu-I pe obraji.

Citește și: Burlacul 3 iunie 2021. Simona Bălăceanu i-a cerut lui Andi Constantin să poarte o discuție între patru ochi

Andi a spus de la începutul emisiunii de azi că fetele pe care le va alege la single date sunt luate cu un scop. Să-și dea seama dacă relația lor poate face pasul următor și să treacă de stadiul prieteniei și al bunului plac, la pasiune și sentimente.

Ceremonia trandafirului a mai adus o eliminare

Oana și Malinka au fost fetele care au avut parte de o întâlnire cu Andi în această ediție. Cum Malinka a reușit să nască altfel de trăiri în Burlac, Oana a fost cea eliminată din competiție. Andi a fost sigur că Oana va înțelege decizia lui, că este o femeie deșteaptă și inteligentă și, așa cum a spus chiar el, este wife material.

Deși Oana este femeia potrivită pentru a deveni soție și apreciază mult dragostea, Andi i-a spus că nu este el care merită toate aceste calități ale sale.

După plecarea Oanei, Andi le-a dat fetelor o veste importantă. Acesta le-a ales pe Melissa, Alexandra și Ana să meargă alături de el într-o scurtă călătorie în Cappadocia.

Citește și: Burlacul 3 iunie 2021. Fetele, front comun împotriva Anei Bene. Concurenta a vrut să plece din cauza tensiunilor

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul in avans pe AntenaPLAY.ro

Burlacul 10 iunie 2021. Pe ritmuri orientale, îmbrăcate în costume de bellydance, fetele l-au fermecat pe Andi cu mișcăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x