Antena Căutare

Burlacul, 10 iunie 2021. Dansul lui Andi și al Malinkăi, pe placul fetelor. Ce note au primit

Malinka a primit un single date cu Burlacul și s-a bucurat enorm de această șansă. După ce a citit scrisoarea, concurenta s-a pregătit și a plecat rapid la mașina care a condus-o în oraș. 

Burlacul Andi i-a pregătit o întâlnire inedită. Cei doi au mers la un profesor de dans, care le-a făcut o coregrafie de dans contemporan. Andi a spus că a ales să meargă la un single date cu acesta pentru a-și da seama de conexiunea dintre ei.

Dansul lui Andi și al Malinkăi, pe placul fetelor

Când Malinka a realizat că vor dansa împreună, l-a luat în brațe pe Andi. Acesta vrea să vadă dacă concurenta are caracteristicile unei partenere sau ale unei prietene. Date-ul a fost despre dans, sincron și sentimente pentru a forma un întreg. Cei doi au repetat mai bine de o oră și jumătate și s-au bucurat unul de celălalt.

"Dansul după părerea mea este metafora vieții în doi."

Citește și: Burlacul, 13 mai 2021. Andi Constantin a mers la întâlnire cu Malinka și Oana. Ce a supărat-o pe blondină

Sub îndrumările instructorului, cei doi au dansat cu pasiune și au dat dovadă de multă răbdare pentru a avea un dans cât mai plăcut. Dispoziția Malinkai i-a plăcut lui Andi, lucru care i-a ajutat să petreacă timp de calitate împreună.

Cei doi au prezentat mai apoi dansul lor în fața celorlalte fete. S-au îmbrăcat în costume tradiționale din Turcia și au apărut de mâna în fața concurentelor, la petrecerea organizată de Răzvan Fodor pe terasa casei lor. După ce au dat frâu liber emoțiilor, Andi și Malinka au dansat impecabil, iar momentul lor a fost pe placul tuturor.

Melissa a fost cea care și-a exprimat cel mai bine părerea despre acest dans. Ea le-a oferit nota 10. Andi și Malinka au primit numai complimente de la celelalte fete, lucru care i-a bucurat enorm, pentru că au muncit să pună în scenă un astfel de moment.

Citește și: Burlacul - Destăinuiri, 6 mai 2021. Momentul romantic la care Andi Constantin și-a acoperit fața cu mâinile

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul in avans pe AntenaPLAY.ro.

Burlacul, 10 iunie 2021. Fetele au primit o sumă de bani și au mers să-i cumpere lui Andi un cadou... Burlacul 10 iunie 2021. Alexandra Mucea, printre lacrimi, a lăsat să iasă la iveală lucruri pe care nimeni nu le știe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x