Antena Căutare

Burlacul, 13 mai 2021. Andi Constantin a mers la întâlnire cu Malinka și Oana. Ce a supărat-o pe blondină

Andi Constantin a decis să meargă la întâlnire cu Oana și cu Malinka. Unul din gesturile bărbatului au făcut-o pe blondină să își schimbe radical atitudinea, în episodul 10 din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”, difuzat pe 13 mai 2021.

Surpriza a fost mare pentru tinerele rămase în cursa pentru inima burlacului atunci când Oana și Malinka au anunțat că merg la un date cu Andi.

Cele două s-au aranjat și și-au propus să facă o impresie cât mai bună, profitând de timpul petrecut în compania burlacului.

Andi Constantin a mers la întâlnire cu Oana și Malinka, în episodul 10 din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”

„La ultimul date cu Oana a fost minunat și aș vrea să avansăm în relația noastră. Iar cu Malinka, la single date, m-am simțit la fel de bine în prezența ei, așa că mi se pare o combinație potrivită”, a mărturisit Andi Constantin, care a decis să iasă la o întâlnire de grup cu amândouă.

Totuși, chiar dacă cele două concurente din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” au afișat un zâmbet larg, în adâncul sufletului sentimentele erau puțin diferite.

„A fost ok, dar preferam să nu fie acolo. Preferam să fiu doar eu și Andi”, a mărturisit blondina la testimoniale.

Deși întâlnirea de grup a început într-un mod cât se paote de relaxat, lucrurile s-au schimbat semnificativ atunci când cele două au început să se ia la întrecere ca să-i acapareze atenția burlacului. La un moment dat, la masa celor trei și-a făcut apariția o superbă dansatoare din buric.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La un moment dat, atunci când burlacul a dezvăluit faptul că on vede pe Malinka genul de persoană căreia îi place să primească, atitudinea blondinei s-a schimbat radical și tensiunile și-au făcut simțită prezența la masa celor trei.

Urmărește clipul video din episodul 10 din emisiunea „Burlacul” ca să descoperi și alte detalii.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul, 13 mai 2021. Alexandra Mucea s-a enervat și a spus tot ce crede despre Simona... Burlacul, 13 mai 2021. Catrina a dezvăluit ce sentimente are pentru burlacul Andi Constantin, de fapt. Ce a recunoscut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x