Burlacul, 13 mai 2021. Andi Constantin a mers la întâlnire cu Malinka și Oana. Ce a supărat-o pe blondină

Andi Constantin a decis să meargă la întâlnire cu Oana și cu Malinka. Unul din gesturile bărbatului au făcut-o pe blondină să își schimbe radical atitudinea, în episodul 10 din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”, difuzat pe 13 mai 2021.

Surpriza a fost mare pentru tinerele rămase în cursa pentru inima burlacului atunci când Oana și Malinka au anunțat că merg la un date cu Andi.

Cele două s-au aranjat și și-au propus să facă o impresie cât mai bună, profitând de timpul petrecut în compania burlacului.

Andi Constantin a mers la întâlnire cu Oana și Malinka, în episodul 10 din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”

„La ultimul date cu Oana a fost minunat și aș vrea să avansăm în relația noastră. Iar cu Malinka, la single date, m-am simțit la fel de bine în prezența ei, așa că mi se pare o combinație potrivită”, a mărturisit Andi Constantin, care a decis să iasă la o întâlnire de grup cu amândouă.

Totuși, chiar dacă cele două concurente din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” au afișat un zâmbet larg, în adâncul sufletului sentimentele erau puțin diferite.

„A fost ok, dar preferam să nu fie acolo. Preferam să fiu doar eu și Andi”, a mărturisit blondina la testimoniale.

Deși întâlnirea de grup a început într-un mod cât se paote de relaxat, lucrurile s-au schimbat semnificativ atunci când cele două au început să se ia la întrecere ca să-i acapareze atenția burlacului. La un moment dat, la masa celor trei și-a făcut apariția o superbă dansatoare din buric.

„Tipa foarte plăcută, aspectul 10 din 10, altfel cum ar fi putut să fie dansatoare de belly dance. Dar m-a impresionat cel mai tare modul în care dansa, se vedea că pune pasiune în ceea ce face. Mi-a plăcut atitudinea ei, foarte sigură pe ea, foarte seducătoare, exact ca o dansatoare veritabilă de belly dance. Cred că am fost într-adevăr prea atent, dar cred că este un gest de bun simț să acorzi atenție unui om care practic, el acolo își făcea treaba. I-am arătat aprecierea și i-am dat și bani. Am încercat să văd dacă fetele sunt puțin geloase, erau o bună șansă să testez gelozia și înțelegerea lor. Mi-e teamă ca partenera mea viitoare să nu fie geloasă. Sper să avem destulă maturitate să gestionăm corect situațiile de genul ăsta. Fetele au gestionat destul de bine situația, le-a făcut și lor plăcere, Oana i-a făcut chiar și un compliment și mi-a plăcut, arată că e o persoană deschisă”, a mărturisit Andi Constantin.

La un moment dat, atunci când burlacul a dezvăluit faptul că on vede pe Malinka genul de persoană căreia îi place să primească, atitudinea blondinei s-a schimbat radical și tensiunile și-au făcut simțită prezența la masa celor trei.

Urmărește clipul video din episodul 10 din emisiunea „Burlacul” ca să descoperi și alte detalii.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Ultimele știri