Antena Căutare

Burlacul - Destăinuiri, 6 mai 2021. Momentul romantic la care Andi Constantin și-a acoperit fața cu mâinile

Andi Constantin a comentat, alături de Alexandra, cele mai interesante momente din cadrul celui mai recent episod, în ediția 7 a show-ului Burlacul - Destăinuri, difuzat în exclusivitate pe Antena Play.

colaj de imagini cu andi constantin, malinka zina si simona balaceanu Galerie
Andi Constantin a comentat, alături de Alexandra, cele mai interesante momente din cadrul celui mai recent episod, în ediția 7 a show-ului Burlacul - Destăinuri | Antena 1

Acesta a vorbit despre primul single date cu Malinka Zina, la care au avut parte și de un sărut pasional. De altfel, primul lor sărut căci blondina a ținut să respecte pactul pe care îl avea cu sora sa, Angela Antocel.

Andi Constantin a fost foarte încântat de întâlnirea cu Malinka Zina

Burlacul a afirmat că i-a plăcut schimbarea Malinkăi și a explicat clipele petrecute în apă, departe de microfoane și camerele de filmat.

”O văd mult mai deschisă. Apa era așa, după venea o gaură. Nu puteam să mă mai ridic, efectiv. (...) Și eu am simțit acel sărut. Adică i l-am dat pentru că am simțit.”, a spus Andi Constantin despre interacțiunea cu Malinka Zina.

Și invitata sa, Alexandra, a observat că Burlacul a fost prezent întrutotul la date-ul cu sora recentei eliminate, Angela Antocel.

Cum le-a descris Andi Constantin pe Simona, Melissa și Alexandra

Întâlnirea în grup, care l-a făcut să se simtă foarte bine pe Andi Constantin, a scos la iveală și o trăsătură a Simonei Bălăceanu.

”Mi se pare că Melissa are un alt aer, unul proaspăt. Alexandra la fel, cum a fost până acum, foarte consecventă și simpatică. Simona cu chestia ei, ”intrigă-mă”.”, a spus despre cele trei fete.

Citește și: Simona Bălăceanu, eclipsată de Melissa și Alexandra Mucea la date-ul cu Andi Constantin

Burlacul a observat că Simona a fost foarte activă la începutul întâlnirii, dar cu cât trecea timpul, cu atât părea mai pierdută: ”Melissa și Alexandra nu concurau. Asta era foarte frumos. Melissa nu avea frică de faptul că Alexandra o să-i ia fața sau invers. Nu a fost nimic forțat și s-au construit niște discuții foarte interesante. În schimb, Simona părea un pic deranjată.”

Când a văzut cum s-a comportat bruneta când cele trei au ajuns la vila fetelor, Andi Constantin a remarcat veselia și dezinvoltura Simonei, o stare opusă celei de la întâlnire.

”Pe ea concurența o îneacă, o face să fie mai retrasă”, a zis Andi, care a apreciat comportamentul Melissei.

”Observ-o pe Melissa, nu se dă în stambă deloc. Ce spune asta despre ea?!”, a întrebat retoric bărbatul.

Citește și: Ana Bene a avut un date de poveste cu Andi Constantin. În acest timp, fetele și-au făcut tatuaje pentru el

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Video Burlacul - Destainuiri | Episodul 15. Ce părere are mama lui Andi despre Ana Bene Burlacul - Destainuiri | Episodul 15. Ce părere are mama lui Andi despre Ana Bene Vineri, 02.07.2021, 14:22
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Petru s-a trezit din anestezie! Alice refuză să-l aducă pe Robi la spital
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Petru s-a trezit din anestezie! Alice refuză să-l aducă pe Robi la spital Joi, 21.09.2023, 21:30
Burlacul - Destăinuiri, 1 iulie 2021. Ce părere are mama lui Andi Constantin despre alegerea Anei Bene

Burlacul - Destăinuiri, 1 iulie 2021. Ce părere are mama lui Andi Constantin despre alegerea Anei Bene

Cel mai recent episod Burlacul - Destăinuiri i-a adus împreună pe Andi Constantin și mama sa, cea care i-a fost alături și în primul episod al show-ului Burlacul sezon 6. Cei doi au discutat despre provocările emisiunii și au comentat Finala difuzată de Antena 1 pe 1 iulie 2021.

Vineri, 02.07.2021, 11:17
Burlacul - Destăinuiri, episodul 14. Ce sfaturi primește Burlacul Andi Constantin de la fostul Burlac, Bogdan Vlădău

Burlacul - Destăinuiri, episodul 14. Ce sfaturi primește Burlacul Andi Constantin de la fostul Burlac, Bogdan Vlădău

În episodul 14 al show-ului Destăinuiri, difuzat în exclusivitate pe AntenaPlay, Andi Constantin l-a avut ca invitat pe fostul Burlac al show-ului, Bogdan Vlădău.

Vineri, 25.06.2021, 13:56
Burlacul - Destăinuiri, episodul 13. Andi Constantin și finalistele au părăsit Turcia. Ce se va întâmpla în următoarea etapă

Burlacul - Destăinuiri, episodul 13. Andi Constantin și finalistele au părăsit Turcia. Ce se va întâmpla în următoarea etapă

În episodul 13 al show-ului Destăinuiri, difuzat în exclusivitate pe AntenaPlay, Burlacul Andi Constantin a avut un invitat special: Paul, un fan înfocat al emisiunii de la Antena 1.

Vineri, 18.06.2021, 11:19
Burlacul - Destăinuiri, 11 iunie 2021. Reacția fetelor după plecarea Catrinei din casă i-a dat de gândit lui Andi Constantin

Burlacul - Destăinuiri, 11 iunie 2021. Reacția fetelor după plecarea Catrinei din casă i-a dat de gândit lui Andi Constantin

Burlacul Andi Constantin a avut-o astăzi ca invitată în ediția 14 din “Burlacul – Destăinuiri” pe Denisia, o veche prietenă de-a lui Andi.

Vineri, 11.06.2021, 12:26
x