Antena Căutare

Burlacul 12 martie 2021. Andi Constantin, mărturisire sinceră: "Vreau să vă spun cel mai urât lucru din viața mea”

La finalul serii, Burlacul decide să își pună toate cărțile pe masă în căutarea fericirii, chiar dacă acest lucru înseamnă că ar putea pierde tot.

Burlacul 12 martie 2021. Andi Constantin, mărturisire sinceră: "Vreau să vă spun cel mai urât lucru din viața mea” Galerie
Andi Constantin, mărturisire sinceră: "Vreau să vă spun cel mai urât lucru din viața mea” | Antena 1/ Burlacul

Burlacul și-a deschis sufletul în fața fetelor și le-a mărturisit detalii despre jobul pe care l-a practicat cu mult timp în urmă.

Andi Constantin le-a spus tuturor povestea din spatele muncii de altă data: ”Vreau să vă spun cel mai urât lucru din viața mea, chiar dacă există riscul să pierd totul. E posibil chiar să rămân cu 14 trandafiri pe masă!”, a mărturisit Andi.

Cum explică Andi Burlacul alegerea din trecutul său

"Există riscul ca fetele să plece în seara asa, să simt încă o dată frica abandonului, să retrăiesc anumite momente din viața mea, însă este foarte important că eu să-mi asum lucrul ăsta și o voi face!", spune Andi Constantin.

"Vreau să vă spun motivul pentru care am dat acest trandafir, promit că este ultima dată când o să mai vorbim despre Bianca. Vă amintiți scrisoarea de la mine? Vă spuneam atunci că sunt lucruri în mine pe care le-aș schimba, lucruri la care aș renunța, vă spuneam că nu sunt perfect. Ea îmi amintea de mine în trecut. Nu știu câte dintre voi știți cu ce se ocupă, mie mi-a spus la acea întâlnire și am apreciat curajul pe care l-a avut. Nu o judec, nu am dreptul să fac asta și aș fi ipocrit să o fac. V-am cerut tuturor transparență și sinceritate, vă voi da la schimb același lucru! Vreau doar să vă spun cel mai urât lucru din viața mea, chiar dacă există riscul să pierd totul.

E posibil chiar să rămân cu 14 trandafiri pe masă! Știam că odată intrat în lumina reflectoarelor există marele risc de a se afla și acest capitol din viața mea, cel despre care vreau să vă vorbesc acum. Poate știți despre ce e vorba, poate nu, dar este vorba despre ceva asemeănător cu ceea ce făcea Bianca. Am avut cândva naivitatea de a crede că există "easy money" (bani ușor de câștigat). M-am lăsat ispitit de iluzia faptului că viața poate fi ușoară. Nu m-am simțit niciodată confortabil cu ceea ce făceam, dar pentru o perioadă am cosiderat că pot să fac acest lucru, acest compromis și am greșit!

Am plătit cu demnitatea, banii de care m-am bucurat! Nu eram mândru de ceea ce vedeam în oglindă, am înțeles că acest drum nu este un drum pe care mi-l doresc și am renunțat, asta se întâmpla acum 6 ani. (...) Nu se poate să închizi într-o cutiuță trecutul și să o arunci în mare. Rămân consecințe și eu a trebuit să trăiesc cu ele. Am încercat să-mi construiesc o nouă viață, însă trecutul m-a urmărit și orice mi-am propus să fac, orice voiam să construiesc era umbrit de frica de a fi judecat, judecat pe drept cuvant pentru că ce am făcut este imoral.

Nu ilegal,ci imoral! Frica aceea m-a limitat, m-a oprit să fiu cea mai bună versiune a mea și de asta știu că este greșit. Știam că mai devreme sau mai târziu o să se afle și s-a aflat! Am fost judecat, am pierdut relații, am pierdut contracte și întotdeauna am fost urmărit de această decizie proastă luată de mine atunci când eram imatur. Au trecut șase ani de atunci și niciodată nu voi mai repeta greșeala pe care am făcut-o atunci.

Mereu va exista cineva care se va găsi să dărâme ceea ce eu construiesc. Tu, cea care va rămâne alături de mine, va trebui să porți povara asta, alături de mine. Îți promit ție că voi face tot posibilul să fii fericită alături de mine și să te fac mândră", a mărturisit Andi Burlacul.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Bianca Bonef, dată afară din emisiunea Burlacul. Gestul care l-a rănit profund pe Andi

Surprize în lanț pentru cele 14 fete care au pornit pe drumul iubirii alături de Andi Constantin

Doar 15 fete au primit un trandafir roșu după prima întâlnirea a Burlacului cu cele 25 de pretendente și, odată cu el, ocazia de a ajunge în Turcia pentru a încerca să îi cucerească acestuia inima definitiv, însă au rămas doar 14 în competie: Rodica s-a retras, Angela a venit în locul ei, Bianca a fost rugată să părăsească emisiunea.

În cea de-a doua ediție a emisiunii Burlacul, vineri, de la 20.30, la Antena 1, cele 14 fete sosesc în Turcia, într-o vilă impresionantă pe care o vor împărți pe parcursul competiției.

După ce în prima ediție s-au întrecut în a-i atrage atenția, fetele așteaptă acum cu nerăbdare întâlnirile cu Burlacul, la Istanbul.

Ceea ce ele nu știu însă este că Andi le-a pregătit multe experiențe de neuitat, dar și la fel de multe surprize.

Astfel, vineri, de la 20.30, la Antena 1, fetele au aflat că nu toate vor avea ocazia să iasă la întâlnire singure alături de Burlac și nici măcar nu vor putea să își aleagă colegele de cameră, ci vor fi distribuite într-un mod care nu le va încânta neapărat.

Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului și pentru a abține trandafirul roșu, simbolul emisiunii, prin care Burlacul își exprima intențiile pe care le are față de o fată.

”Pentru mine, trandafirul nu înseamnă doar o floare, ci o intenție, un sentiment”, a spus Andi Constantin.

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Bianca Bonef, dată afară din emisiunea Burlacul. Gestul care l-a rănit profund pe Andi... Burlacul 12 martie 2021. La ceremonia Trandafirului au curs aprecierile și cuvintele de laudă. Emoțiile au atins cote ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x