Antena Căutare

Burlacul 6 mai 2021. Ana Bene a avut un date de poveste cu Andi Constantin. În acest timp, fetele și-au făcut tatuaje pentru el

Ana Bene și Andi Constantin s-au bucurat de câteva ore petrecute împreună. Cei doi au vizitat o moschee din Turcia, au fost la cumpărături și au luat prânzul.

ana bene si andi constantin care se privesc tandru Galerie
Ana Bene și Andi Constantin s-au bucurat de câteva ore petrecute împreună | Antena 1

Ca de fiecare dată când Andi Constantin pregătește o întâlnire, el a trimis o scrisoare în vila fetelor prin care a lansat invitația specială.

Ana Bene s-a bucurat de propunerea Burlacului și a petrecut mult timp pentru a-și pregăti ținuta pentru întâlnire. Ea a plecat devreme din locuința fetelor și imediat ce a ajuns lângă Andi, l-a strâns în brațe.

Apoi, cei doi au făcut o plimbare și au vizitat o importantă moschee din Istanbul, după care au cumpărat suveniruri.

”E fata care aduce pacea. Are și acest efect asupra mea. Când mă întâlnesc cu ea, parcă pășesc într-o altă dimensiune, dă cu praf magic pe lângă noi și recunosc, uneori chiar am nevoie de asta. Ea este o persoană deschisă, nu se dă în lături de la lucruri noi sau amuzante. Însă le face în stilul și ritmul ei. Este mult mai matură decât restul fetelor.”, a spus Andi despre Ana Bene.

Ana Bene și Andi Constantin, tandri și apropiați

Curând, s-au retras la o terasă, unde au luat prânzul. Ana Bene și Andi Constantin cu greu au reușit să-și țină mâinele departe unul de altul.

Cei doi și-au oferit îmbrățișări tandre și numeroase sărutări. De altfel, a recunoscut Andi, este fata cu care a avut cele mai multe săruturi.

Citește și: Malinka Zina și Andi Constantin au avut primul single date. Cum a decurs întâlnirea lor

”Am fost destul de apropiați. A fost momentul meu preferat. Nu-mi place prea mult în agitație și mi-a plăcut că ne-am retras.”, a spus și Ana despre momentul în care s-au așezat să ia prânzul.

Cei doi au mărturisit că și-au dus dorul, iar tânăra a ținut să puncteze faptul că ei i-a fost mai dor de Burlacul Andi.

De asemenea, a părut că Ana nu se mai satură de prezența bărbatului, iar privirea lui Andi trăda aceleași sentimente. Din nefericire, date-ul lor a luat sfârșit la un moment dat, iar pretendenta la inima Burlacului a profitat de ultimele petrecute cu el pentru a-l săruta pasional.

Cinci fete și-au făcut tatuaje pentru Burlacul Andi Constantin

În tot acest timp, fetele își făceau tatuaje în vila lor. Simona Bălăceanu, Melissa, Alexandra Mucea au ales să-și imprime pe piele câte un desen care să le amintească de experiența Burlacul.

Simona și-a tatuat un trandafir pe antebraț și a afirmat că dorește să primească această floare pentru tot restul vieții de la Andi. Melissa a optat pentru o cameră de filmat, iar Alexandra pentru două palme, care simbolizează dorința de apropiere pe care o simte față de Burlacul.

Oana Barbu a ales două mâini înlănțuite, o promisiune pe care consideră că ea și Andi și-au făcut-o la ultima lor întâlnire.

Citește și: Simona Bălăceanu, eclipsată de Melissa și Alexandra Mucea la date-ul cu Andi Constantin

Catrina Georgeta și-a tatuat o inimă: ”Andi m-a făcut să iubesc din nou. Inima e cel mai de preț lucru, de asta am făcut-o diamant”.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 6 mai 2021. Malinka Zina și Andi Constantin au avut primul single date. Cum a decurs întâlnirea lor... Burlacul 6 mai 2021. Simona Bălăceanu, eclipsată de Melissa și Alexandra Mucea la date-ul cu Andi Constantin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x