Antena Căutare

Burlacul 17 iunie 2021. Cine este Malinka Zina, concurenta eliminată în episodul 15

Malinka Zina, concurenta cu care Burlacul a considerat că nu poate avea o relație de lungă durată, a fost eliminată în episodul 15 al show-ului. În perioada petrecută în Turcia, ea s-a remarcat în mai multe momente, dar există lucruri pe care publicul nu le știe despre ea.

malinka zina in negru si andi constantin Galerie
Malinka Zina, concurenta cu care Burlacul a considerat că nu poate avea o relație de lungă durată, a fost eliminată în episodul 15 al show-ului | Antena 1

Malinka Zina, ultima concurentă rămasă în dormitorul considerat ”periculos”, căci ducea la eliminarea fetelor care îl ocupa, a avut aceeași soarta ca fostele sale colegi de cameră.

Iată cine este tânăra care a avut curajul să se lupte cu sora sa pentru inima Burlacului Andi Constantin, în sezonul 6 al show-ului.

Cine este Malinka Zina, concurenta eliminată de la Burlacul sezon 6 pe 17 iunie 2021

Zina, alintată Malinka, are 26 de ani și este din Republica Moldova. Lucrează ca agent imobiliar, model, dar predă și lecții de limba rusă. La fel cum poate fi foarte feminină atunci când vrea, în timpul liber îi place să se plimbe cu motocicleta și pilotează avioane de mici dimensiuni.

"Adrenalina mereu unește oamenii!", spunea aceasta la începutul emisiunii Burlacul. Ea era de părere că va avea succes, mai ales dacă bărbatul pe care voia să-l cucerească avea aceleași pasiuni.

"Sunt la două extreme diferite! Pot să fiu si o lady foarte elegantă, foarte liniștită, dar în același timp fac și foarte multe chestii de băieți. Am o pasiune pentru motoare mașini, avioane. Eu cred că sunt o femeie curcubeu!", spunea Malinka Zina.

Tânăra se descriea ca fiind prietenoasă și foarte sociabilă: "Cred că aș ieși în evidență prin faptul că sunt mai nebună și sunt dependentă de adrenalină. Aș încerca să deschid și în el această latură".

În lupta pentru inima Burlacului ea venea cu Angela, sora ei.

Malinka Zina, la un pas să fie finalistă la Burlacul sezon 6

La ultima Ceremonie a Trandafirului din Turcia, Andi Constantin mai avea doar un trandafir pe măsuță și două fete, în fața lui, care sperau să le fie destinat. Cu toate acestea, Burlacul a decis ca floarea salvatoare să meargă la Simona Bălăceanu.

Astfel, concurenta care a părăsit competiția Burlacul sezon 6 episodul 15, difuzat pe 17 iunie 2021,a fost Malinka Zina.

Burlacul a rugat-o să se apropie și i-a adresat câteva cuvinte: ”Mulțumesc pentru tot ce am trăit împreună. Cred că tu ești genul de persoană cu care aș putea avea o relație intensă, de câteva luni, însă nu cred că mă văd pe viață și sincer mi-aș fi dorit să cunosc mai mult din tine.”

Fata nu a părut deloc surprinsă de hotărârea Burlacului: ”Și eu vreau să-ți mulțumesc pentru toată experiența pe care am trăit-o aici. Să știi că nu regret că am fost aici, că am ajuns până aici. Chiar am încercat să mă las citită, chiar mi-ai plăcut. Îmi pare rău că ești tu acel de lângâ mine, dar alege cu inima. Să fie o alegere subiectivă, cum simți tu.”

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul in avans pe AntenaPLAY.ro

Burlacul 17 iunie 2021. Simona Bălăceanu și Malinka Zina au văzut imaginile în care Andi Constantin le săruta pe rivalel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x