Antena Căutare

Burlacul 19 martie 2021. Andi Constantin, surprins de dezinvoltura lui Dominique Nuță. Cum l-a impresionat concurenta

În ediția a treia a sezonului 6, cea care va avea un single date alături de Andi Constantin este Dominique Nuță.

În ediția a treia a sezonului 6, cea ca care va avea un single date alături de Andi Constantin este Dominique Nuță. Galerie
În ediția a treia a sezonului 6, cea ca care va avea un single date alături de Andi Constantin este Dominique Nuță.

După două date-uri în care au fost invitate câte trei concurente, Andi Constantin a luat decizia să invite la o întâlnire o singură fată, iar norocoasă pe care și-o dorește alături de el este Dominique Nuța, concurenta care i-a atras atenția încă din prima clipă și pe care își dorește să o cunoască mult mai bine.

"Nu am reușit să mă conectez cu ea, să descopăr cât de cât anumite lucruri. Simțeam cumva că avem o restanță din punctul ăsta de vedere. Am decis să o aleg pe Dominique la următorul date, tocmai pentru a mă asigura că decizia pe care o iau este una corectă.", a spus Burlacul, curios să o descopere pe frumoasa concurentă.

Tânăra a fost extrem de încântată atunci când a primit vestea, iar dimineață a plecat la date în liniște, fără a da de știre fetelor. Burlacul i-a transmis prin intermediul scrisorii cele mai frumoase gânduri ale sale, care au impresionat-o imediat pe concurentă.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Primele tensiuni între Georgeta Catrina și Iulia Cazacu. De ce și-au aruncat replici dure cele două fete

"M-am gândit că cel mai potrivit date pentru Dominique este o simplă plimbare, timp în care noi vom discuta absolut orice. Nu vreau să aibă altă activitate care sa o solicite și să fie acolo prezentă, trup și sulfet. În funcție de acest date voi ține cont în următoarea mea decizie", a mai adăugat Andi Constantin.

Cum a decurs date-ul dintre Dominique Nuța și Andi Constantin

Cei doi au decis să vadă Turcia împreună și primul lor drum a fost unul neașteptat. Aceștia au mers cu tramvaiul și s-au plimbat câteva stații, iar peisajul a fost de-a dreptul spectaculos.

Andi Constantin a mărturisit că a mai mers cu acest tip de mijloc de transport în comun, iar de fiecare dată a căzut ținta controlorilor.

"În prima zi de facultate am luat tramvaiul și la ora 8:00, atunci când este foarte aglomerat, era full, efectiv abia aveai loc să arunci un ac. Din toată mulțimea aia de oameni, două femei care erau controlori au decis să vină la băiatul ăla din provincie și să îi verifice biletul. Eu neștind de unde, ce să iau.", a mărturisit Andi Constantin despre experiențele sale din facultate.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Cum arată vila de lux în care fetele vor locui pe parcursul emisiunii Burlacul

Cei doi au avut parte de o plimbare plăcută, iar Burlacul a simțit nevoia să facă un gest surprinzător. Acesta s-a simțit apropiat de frumoasa Dominique și a decis să o ia de mână în văzul tuturor, gest care a surprins-o imediat.

Concurenta i-a dezvăluit că îi place să arate bine pentru partenerul său. Printre activitățile sale s-a mai numărat și mersul prin magazine.

Ce au zis fetele despre cadourile primite de Dominique Nuța

După cele mai frumoase petrecute alături de Andi Constantin, a venit vremea ca Dominique să plece la vilă, unde fetele o așteptat cu sufletul la gură și curioase să afle tot ceea ce s-a întâmplat la date-ul său.

Încă de când a păși pe ușă vilei, frumoasa concurentă a fost luată la întrebări de către colegele sale de competiție, care au fost extrem de curioase. Aceasta le-a mărturisit că a fost foarte frumos, iar timpul petrecut de Burlacul a fost unul de-a dreptul minunat. De asemenea, le-a povestit aproape tot ceea ce a făcut în amănunt, iar concurentele au rămas surprinse.

"Nu am vurt să dau totul din casă. Este o competiție și nu am vrut să le ofer totul pe tavă lor.", a mărturisit Dominique.

Concurenta le-a dezvăluit și faptul că Andi i-a oferit câteva cadouri, însă fetele nu și-au dorit să vadă ce a primit de la cel pe care vor să îl cucerească. Andreea Stoica a fost cea care a ținut să o întrebe dacă a primit și un trandafir din partea Burlacului, iar răspunsul a fost unule negativ, lucru care a încântat-o pe aceasta.

Urmărește emisiunea Burlacul aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 19 martie 2021. Cristina Jașcu, Angela Antocel și Georgeta Catrina au avut parte de un date spectaculos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x