Antena Căutare

Burlacul 19 martie 2021. Ce spun fetele despre dezvăluirile Burlacului Andi Constantin și ce a enervat-o pe Vanessa Țone

La finalul primei ceremonii din Turcia, Burlacul a decis să pună toate cărțile pe masă și să facă cele mai sincere dezvăluiri, pe care fetele le-au dezbătut în drum spre vila de lux.

Vanessa Țone într-o rochie turcoaz Galerie
Concurentele au apreciat gestul făcut de Andi Constantin

În seara primei ceremonii din Turcia, Andi Constantin și-a făcut curaj și le-a dezvăluit fetelor detalii despre job-ul pe care l-a avut în trecut. Aceasta a mărturisit faptul că nu este mândru de ceea ce a făcut, dar și-a dorit să își deschidă sufletul în fața lor și să intre într-o eventuală relație cu sinceritate.

"Există riscul ca fetele să plece în seara asta, să simt încă o dată frica abandonului, să retrăiesc anumite momente din viața mea, însă este foarte important că eu să-mi asum lucrul ăsta și o voi face!", a mărturist Burlacul în ediția doi a sezonului 6.

Concurentele au apreciat gestul făcut de către cel pe care și-l doresc lângă ele și au primit trandafirul de la el cu cel mai mare drag.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Andi Constantin, mărturisire sinceră: "Vreau să vă spun cel mai urât lucru din viața mea”

Cele 14 fete l-au ascultat cu interes și au apreciat faptul că a decis să pună cărțile pe masă pentru a le cuceri. După ceremonia trandafirului, fetele au vorbit în amănunt despre tot ceea ce le-a mărturisit Andi, chiar în drum spre vila de lux, locul de vis în care stau.

Ce părere au fetele despre dezvăluirile Burlacului

Iulia Cazacu a fost cea care a pornit discuția despre mărturisirile făcute de Andi în cadrul ceremoniei. Aceasta a scos în evidență faptul că este foarte curajos din partea lui să dezvăluie acest secret delicat din viața sa, lucru pe care îl apreciază extrem de mult la un bărbat.

"Mie mi s-a părut că a avut curaj, îl apreciez și nu îl judec, îl înțeleg.", a evidențiat frumoasa concurentă.

Printre cele care au decis să vorbească despre acest subiect se numără și Catrina, care a ținut neapărat să spună că trecutul Burlacului nu o afectează în niciun fel, ci pune accent pe ceea ce îi rezervă viitorul alături de bărbatul pe care și-l dorește lângă ea.

"Pe mine nu mă interesează trecutul niciunui bărbat. Mă interesează prezentul și ce face cu mine, atât.", a mărturistit Catrina.

Vanessa Țone, enervată peste măsură de gestul Biancăi Bonef

În ediția anterioară a emisiunii "Burlacul", Bianca Bonef a fost rugată de Andi Constantin să părăsească competiția.

Deși a fost prima concurentă care a primit un trandafir în cadrul unui date, gestul neașteptat pe care l-a făcut frumoasa brunetă a fost de neacceptat pentru Burlacul, care a luat o decizie în ceea ce privește prezența Biancăi în emisiune.

Concurenta și-a dorit să plece, iar acest lucru i-a fost îndeplinit, însă a lăsat o surpriză în urma sa, de care Vanessa Țone nu a fost atât de mulțumită.

După ceremonia trandafirului, fetele au plecat spre vilă, iar lipsa Biancăi a fost simțită imediat de către colegele de cameră, care au avut parte de o surpriză din partea fostei concurente.

"Uite că Bianca și-a luat lucrurile. Ce repede și-a făcut bagajele.", a spus Andreea Stoica, vizibil surpinsă de decizia tinerei.

Citește și: Bianca Bonef, dată afară din emisiunea Burlacul. Gestul care l-a rănit profund pe Andi

Mai surpinsă a fost Vanessa Țone când a observat că Bianca i-a aruncat pe jos hainele pentru a lua cu ea umerașul împrumutat.

"În sfârșit mai mult spațiu. Uită-te puțin, ce jegoasă. Toate lucrurile mele din dressing erau aruncate pe jos. Este foarte greu de digerat Bianca. Era umerașul ei și l-a luat, a lăsat hainele mele pe jos. Este un om dificil și un om care ar trebui să își facă niște controale.", a mărturisit frumoasa concurentă, vizibil enervată peste măsură de gestul fostei colege de cameră.

"Măștile au început să cadă, ușor, ușor. Deja au căzut și o să mai cadă, sunt sigură de asta.", a mai adăugat Vanessa.

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place!

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Cele 14 fete rămase în cursă scot toate armele în lupta pentru inima Burlacului... Burlacul 19 martie 2021. Iulia Cazacu a luat atitudine în fața lui Andi Constantin. Cum a reacționat Burlacul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x