Antena Căutare

Burlacul 19 martie 2021. Iulia Cazacu a luat atitudine în fața lui Andi Constantin. Cum a reacționat Burlacul

Iulia Cazacu este mai pregătită ca niciodată să îl cucerească pe Andi Constantin și scoate toate armele la primul său date.

Iulia Cazacu într-o rochie lungă și roșie Galerie
Iulia Cazacu este mai pregătită ca niciodată să îl cucerească pe Andi Constantin

În cea de-a treia ediție a emisiunii Burlacul, primele fete care ies la date cu Andi Constantin sunt Iulia Cazacu, Malinka Zina și Roxana Răpăilă. Cele trei au primit ocazia să se apropie de cel pentru care au venit să lupte în această competiție.

Acestă întâlnirea este ocazia perfectă pentru Burlacul de a cunoaște mai bine pretendentele la inima sa.

"M-am gândit așa, o să încerc să analizez fiecare fată și să văd ce nu îmi place, cu cine aș putea să trăiesc lângă. Caut motive să nu le dau acel trandafir. Să nu mă înțelegeți greșit, nu caut defecte, caut doar nepotriviri. Există posibilitatea să nu fim compatibili. O să le pun în diferite ipostaze. Sunt niște teste", a mărturisit Andi Constantin în cadrul unui testimonial.

Fetele au venit cu zâmbetul e buze și pregătite pentru un date spectaculos, însă ceea ce le-a așteptat a fost de-a dreptul surprizător. Burlacul a decis să le învețe pe cele trei cum să meargă cu mașinile de karting, iar experiența s-a doveit a fi una senzațională pentru pretendentele la inima sa.

"Cele trei fete sunt destul de impunătoare. Vreau cumva să le pompez spiritul ăsta de competiție și să văd ce iese la iveală. Dacă există fairplay, dacă există viclenie și faptul că vor avea o confruntare direcă, una cu cealaltă, îmi va arăta cum stau lucrurile.", a mai adăugat Andi Constantin despre modul în care își va alege sufletul pereche.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Primele tensiuni între Georgeta Catrina și Iulia Cazacu. De ce și-au aruncat replici dure cele două fete

Pentru cele trei fete, date-ul a fost unul senzațional, mai ales pentru Malinka Zina și Roxana Răpăilă care s-au aflat într-o luptă strâns în cursă. Un lucru este evident, cele două concurente sunt pasionate de sporturile extreme și sunt pregătite pentru cele mai noi experiențe alături de Burlacul.

"Karting-ul face parte din familia mea, mergem toată familia, deci m-a nimeri cu chestia asta.", a mărturisit Malinka.

Iulia Cazacu le-a luat-o înainte fetelor și l-a invitat pe Andi Constantin la o discuție

Descurcăreață din fire, Iulia Cazacu nu a mai putut aștepta și l-a invitat pe Burlacul la o discuție între patru ochi. Frumoasa concurentă și-a dorit să vorbească mai multe lucruri cu acesta și a luat atitudine.

"Se zvonește așa. Am auzit că ai iubită. Eu îți spun ce am auzit și îți spun ce se aude, ce spun fetele.", i-a mărturisit Iulia.

Andi nu a lăsat lucrurile așa și i-a oferit o replică concurentei pentru a-i demostra cât este de onest. Acesta a asigura-o că nu este vorba de nicio iubită în viața sa și că face acest lucru pentru a găsi sufletul pereche.

"Ce aș putea eu să fac ca să îți demostrez? Cum pot combate acest lucru? Poate timpul ne va spune acest lucru! Te asigur că nu este vorba de nicio iubită. Sunt foarte prezent în experiența asta și tocmai de asta am venit.", a ținut neapărat să spună el.

Iulia Cazacu i-a mai adresat și alte întrebări Burlacului, la care a primit imediat un răspuns din partea acestuia, care i-au testat încrederea concurentei. Andi a ținut să evidențieze și faptul că speră să rămână cu cineva din competiție la finalul emisiunii.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Deși părea că s-a legat deja o prietenie între unele dintre concurente, tensiunile au apărut

Tânăra a devenit rapid și subiect de discuție în casa fetelor, unde celelalte concurente se simt amenințate de prezența sa în competiție.

”E falsă rău”, au fost câteva dintre vorbele pe care le-au rostit celelalte fete despre Iulia, vizibil deranjate de spusele acesteia despre Andi, cât și despre concurente.

Urmărește emisiunea Burlacul aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 19 martie 2021. Ce spun fetele despre dezvăluirile Burlacului Andi Constantin și ce a enervat-o pe Vanessa Țone... Burlacul 19 martie 2021. Iulia Cazacu, hotărâtă să refuze trandafirul de la Andi Constantin: ”Nu duc lipsă de admiratori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x