Antena Căutare

Burlacul, 2 aprilie 2021. Ce s-a întâmplat la cocktail-ul party de dinaintea Ceremoniei. Cum au reacționat fetele

Înainte de Ceremonia Trandafirului din episodul 5 al sezonul 6 "Burlacul", Andi Constantin le-a ținut fetelor un discurs cu vocea tremurândă.

Andi și Razvan Fodor la costum negru Galerie
Burlacul a simțit nevoia să le arate fetelor inelul pregătit pentru viitoarea sa soție

Fetele s-au pregătit intens pentru această Ceremonie a Trandafirului, însă vor avea parte de câteva reproșuri din partea bărbatului pe care și-l doresc lângă ele. Răzvan Fodor a fost cel care le-a întâmpinat pe cele 13 concurente și le-a spus că a venit cu o veste proastă, una extrem de proastă, iar ultima este groaznică.

Deși nu și-a oferit toate sentimentele pe tavă, Andi a simțit nevoia să i se destăinuie prezentatorului TV, care le-a mărturisit totul fetelor. Acesta le-a dezvăluit pretendentelor la inima Burlacului că în mai puțin de o lună Andi va trebui să se căsătorească și să pună inelul pe degetul alesei sale, însă simte că nu prea are cu cine.

Odată ajuns la cocktail-ul party de dinaintea Ceremoniei, Burlacul a simțit nevoia să le arate fetelor inelul pregătit pentru viitoarea sa soție.

Citește și: Burlacul 26 martie 2021. Iulia Cazacu este eliminată. Catrina a vorbit despre falsitate la Ceremonia Trandafirului

"Acesta este inelul care va sta pe degetul viitoarei mele mirese. Poate vreți să îl vedeți mai de aproape. Nu știu dacă realizați, dar mai sunt câteva săptămâni până mă voi decide dacă una dintre voi este acea femeie, care va purta inelul. Să știți că trenul acesta va pleca din gară odată pentru totdeauna", așa și-a început Andi discursul.

Ce le-a reproșat Andi Constantin celor 13 concurente și cum au reacționat

Burlacul a vorbit cu vocea tremurândă despre ceea ce își dorește în viitorul apropiat și le-a adresat o întrebare fetelor, care le-a făcut să cadă imediat pe gânduri. Un lucru este evident, Andi a rămas dezămăgit de date-urile pe care le-a avut în ultimul timp, dar și de atitudinea nepotrivită a fetelor.

"Dacă voi mă veți vedea pentru ultima oară astăzi, ce sentimente v-ar încerca?", a fost întrebarea pe care a adresat-o fetelor.

"Eu am avut toată deschiderea să vă cunosc, să ajung la voi. Poate că știu cum vă cheamă, dar simt că nu vă cunosc. Poate că știu ce vârstă aveți, dar habar nu am ce vreți, ce doriți. Simt că obosesc încercând să fac eforturi în a vă cunoaște și nu primesc decât vorbe, atât.

Dincolo de acele vorbe, vreau să văd conținutul vostru, vreau să vă simt, să mă simt că trăiesc și vreau să știu că femeia care va fi alături de mine, mă va face să simt asta. Caut liniștea, dar fug de monotonie, vreau să trăiesc și să simt viața alături de femeia de lângă mine. În dragoste și în război este permis orice! Dacă nu sunteți pregătite îmi puteți spune", a mai adăugat el.

Citește și: Burlacul 26 martie 2021. Andi Constantin și Catrina Georgeta s-au sărutat. Frumoasa pretendentă a făcut gestul cel mare

Fetele au rămas surprinde de dezvăluirile Burlacului, mai mult decât atât, nu au știu cum să reacționeze. Deși se aștepta la o reacție din partea concurentelor, Andi s-a lovit din nou de o liniște deplină și incertitudine.

”Emisiunea asta a deviat”, a afirmat Răzvan Fodor.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

Printre surprizele sezonului 6 se numără şi proiectul online "Burlacul - Destăinuiri", care apare în fiecare săptămână pe AntenaPlay, după difuzarea emisiunii de vineri seară, de la 20:30. În cel mai nou proiect digital, Andi Constantin face confesiuni despre toate momentele petrecute în cadrul edițiilor, cât și despre fetele care vor să îl cucerească. Fiecare episod va fi comentat împreună cu un invitat special, un prieten apropiat, care va descoperi alături de Andi cum a decurs procesul celei mai importante aventuri din viața lui.

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul, 2 aprilie 2021. Angela Antocel a avut ocazia de a ieși la un single date cu Andi Constantin. Cum l-a surprins ... Burlacul, 2 aprilie 2021. Roxana Răpăilă a decis să părăsească emisiunea. Ce motive au determinat-o să facă acest gest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x