Antena Căutare

Burlacul 26 martie 2021. Iulia Cazacu este eliminată. Catrina a vorbit despre falsitate la Ceremonia Trandafirului

În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, Burlacul a plecat alături de 13 de tinere într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locații inedite din Turcia. Cine sunt concurentele care merg mai departe.

Burlacul 26 martie 2021. Iulia Cazacu este eliminată. Catrina a vorbit despre falsitate la Ceremonia Trandafirului Galerie
Ceremonia Trandafirului | Antena 1/ Burlacul

Primul trandafir al lui Andi s-a dus către Catrina pentru că a reușit să demonstreze faptul că poate fi sinceră și deschisă.

"Știi de ce nu am avut nicio reacție data trecută când mi-ai spus că spun pe punctul de a fi eliminată!? Pentru că nu mi-a venit să cred că fix eu, care am venit aici pentru tine și s-a văzut lucrul ăsta, și sunt eliminată, și că rămân în spatele meu, femei care nu aici cu adevăratsunt pentru tine. Tu mi-ai zis să fiu eu și vor fi eu. Vreau să-ți arăt că voi fi sinceră și cinstită cu tine. Sper să iei și tu decizia corectă și să-ți dai seama", mărturisește Catrina

Andi a rugat-o să fie mai concretă și să spună exact despre ce vorbește: "Păi, despre falsitate și despre toate fetele care spun că sunt aici pentru tine și acceptă trandafirul indiferent de ce ai făcut tu", spune Catrina.

Andi a considerat un act de curaj gestul Catrinei și a considerat că a "jucat cel mai slab teatru" și "a căzut pe ea greutatea colectivului". Andi și Fodor au aplaudat-o și au spus că este o femeie reală.

"Catrina, se vede pe fața ta că lupți pentru Andi. Bravo! 10!", spune Răzvan Fodor.

Citește și: Andi Constantin și Catrina Georgeta s-au sărutat. Frumoasa pretendentă a făcut gestul cel mare

Iulia Cazacu a fost eliminată în a patra ediție Burlacul. Ce a mărturisit Andi Constantin

Se pare că Iulia Cazacu, în încercarea de a se face remarcată, a vrut să-i capteze toată atenția lui Andi și nu a reușit să îi demonstreze că ea poate fi o posibilă parteneră de viață.

"Rămân cu gândul că mă despart de singurul prieten din competiție. Sunt recunoscător că am cunoscut-o, că am avut acea staisfacție și reușită că am reusit să am o legătură indiferent de natură, cu o personă. Îi doresc să-și întâlnească iubirea și să nu se chinuie să fie plăcută pentru aparențele ei, ci pur și simplu pentru felul ei de a fi.", spune Andi.

Burlacul pare că începe să își îndrepte atenția mai mult către unele dintre fete, iar către finalul serii a luat decizia pe care a simțit-o: Iulia Cazacu a fost eliminată.

Citește și: Andi Constantin, deranjat de atitudinea Iuliei Cazacu. Ce reproșuri a avut concurenta

Cine sunt cele 13 fete care se luptă pentru Andi Constantin la Burlacul sezon 6

Doar 13 concurente au rămas alături de Andi și au acceptat trandafirul său, care înseamnă mai mult decât o floare!

Roxana Răpăilă

Roxana Răpăilă e numără printre norocoasele care merg mai departe și care au reușit să îl impresioneze pe Andi Burlacul. Frumoasa brunetă trece mai departe în descoperirea iubirii alături de Andi Constantin.

Mădălina Alexe

Mădălina Alexe a fost femeia care a făcut cea mai bună impresie în ochii lui Andi Constantin. Andi i-a oferit trandafirul tinerei domnișoare în prima ediție pentru a-i oferi o doză de încredere.

Georgeta Catrina

Este concurenta care primește și în această seară trandafirul de la Andi Constantin și se bucură extrem de tare că a putut să-l impresioneze și să-i fure un sărut.

Andreea Stoica

Andreea vine din munții Retezat și e convinsă că orice Burlac ar fi fericit să trăiască alături de ea în micul său sătuc natal. Bărbatul ideal este pentru ea unul protector și tandru, în care poate avea încredere.

Malinka Zina

Malinka s-a arătat fericită pentru că a reușit să obțină trandafirul mult dorit de la Burlacul Andi Constantin.

Zina, alintată Malinka, are 26 de ani și este din Republica Moldova. Lucrează ca agent imobiliar, model, dar predă și lecții de limba rusă. La fel cum poate fi foarte feminină atunci când vrea, în timpul liber îi place să se plimbe cu motocicleta și pilotează avioane ușoare

Vanessa Țone

Vanessa lucrează în industria frumuseții și speră să-l cucerească pe Burlac cu toate calitățile pe care le deține.

Alexandra Mucea

Alexandra a venit tocmai din Londra special să-l întânească pe Andi. Blonda nu se consideră intimidată de nicio concurentă, ba chiar este extrem de încrezătoare că va ajunge la inima Burlacului.

Dominique Nuță

Dominique are 21 de ani, este din București își împarte timpul și pasiunea între cariera de model și cabinetul de avocatură.

Cristina Jașcu

Cristina se numără printre norocoasele care merg mai departe și care au reușit să îl impresioneze pe Andi Burlacul. Frumoasa brunetă trece mai departe în descoperirea iubirii alături de Andi Constantin.

Ana Bene

Ana are 35 de ani și lucrează în industria frumuseții și este pregătită să începă drumul către inima Burlacului.

Simona Bălăceanu

Simona, în vârstă de 25 de ani, este kinetoterapeut și este pasionată de pictură. Tânăra brunetă a are norocul să se numere printre femeile pe care Andi Burlacul le place. Aceasta a avut parte de un mini sărut cu Andi.

Angela Antocel

Angela Antocel, sora Malinkăi Zina, este norocoasa pretendentă care ia luat locul Rodicăi Budurcă în emisiunea Burlacul. Tânăra și-a dorit cu ardoare încă din prima ediție ca Andi Constantin să-i ofere o șansă către inima sa, iar acum este nerăbdătoare să îl cunoască mai bine.

Oana Barbu

Printre cele care au ajuns la inima lui Andi se numără și Oana Barbu - consultant financiar, care a avut parte de o întâlnire frumoasă alături de Andi. Aceasta i-a mărturisit Burlacului că este pasionată de sfera muzicală, dar și de fotbal! Ea este și singura concurenta despre care Andi a spus că are "stofă de soție".

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 26 martie 2021. Andi Constantin a sărutat-o pe Simona Bălăceanu, dar ea a fost reticentă în ciuda dorinței sale... Ce a postat Iulia Cazacu de la Burlacul pe internet după ce a fost eliminată de Andi Constantin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x