Antena Căutare

Burlacul 2021. Top cele mai sexy poze cu Andi Constantin. Cum s-a fotografiat cel mai râvnit burlac

Andi Constantin, unul dintre cei mai arătoși burlaci, urmează să întâlnească 25 de femei fermecătoare, care vor cunoaște șarmul acestuia. Cel de-al șaselea sezon al emisiunii Burlacul va avea premiera vineri, 5 martie, la Antena 1.

Prima întâlnirea a Burlacului cu cele 25 de pretendente, va avea loc vineri, de la 20.30, la Antena 1, într-o locație de vis care pentru gazda emisiunii, Răzvan Fodor, are o semnificație aparte.

Antena 1/ Burlacul

Andi Constantin a plecat în cea mai importantă călătorie din viața sa, la capătul căreia speră să își găsească aleasa inimii! Acesta este posesorul unui trup de invidiat, iar carisma sa este debordantă!

Pe rețelele de socializare este foarte activ, acolo postează fotografii din viața de zi cu zi și a dună mii de aprecieri din partea domnișoarelor și doamnelor de pretutindeni.

Citește și: Răzvan Fodor, dezvăluiri despre Burlacul. Care este noutatea sezonului cu Andi Constantin, care va începe în curând la Antena 1

Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului. Andi îl va avea alături pe Răzvan Fodor, gazda emisiunii, care promite că nu se va lăsa până ce Burlacul nu își va găsi aleasa.

Topul celor mai sexy poze cu Andi Constantin, cel mai râvnit burlac

Emoționat și nerăbdător să își întâlnească aleasa, Andi Constantin a ales să împărtășească toate aceste trăiri cu cele 25 de fete pe care le va întâlni vineri, 5 martie, de la 20.30, la Antena 1, în prima ediție din cel de-al șaselea sezon al emisiunii Burlacul.

Vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, Burlacul va avea ocazia să le cunoască pe cele 25 de tinere, să discute cu ele și să încerce să le cunoască mai bine, însă la finalul serii, doar 15 dintre acestea vor fi invitate să rămână alături de el. Acestea vor primi un trandafir roșu care simbolizează intențiile Burlacului.

Citește și: Prima întâlnire a Burlacului cu cele 25 de fete, într-o locație cu semnificație: ”Aici m-am căsătorit!”

Andi impresionează pe Instagram cu fotografii care surprind foarte atent trăsăturile acestuia. Într-un decor, de cele mai multe ori, simplu, Burlcaul reușește să dea valoare momentelor prin unica sa prezență.

Andi Constantin este cel care va alege în fiecare ediție cu cine dorește să continue călătoria sa, iar deciziile se anunță a fi dificile: "E o oportunitate enormă... să stai să alegi din 25 de posibile drumuri în viață. Mi-e teamă să nu cumva să aleg greșit", spune Burlacul.

Citește și: Burlacul are de luat prima decizie dificilă: ”Mi-e teamă să nu aleg greșit”

Noul Burlac recunoaște că altfel se imagina la această vârstă și speră că va găsi în curând femeia alături de care să împartă viața de familie. ”Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!”, a mai spus Andi Constantin.

Andi îl va avea alături pe Răzvan Fodor, gazda emisiunii, care promite că nu se va lăsa până ce Burlacul nu își va găsi aleasa. ”Chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor a dezvăluit că între fete există o bătălie acerbă pentru a-i câștiga inima arătosului burlac, Andi: "Da, a fost bătălie. Este și povestea frumoasă. Fetele nu au fost obraznice. S-au bătut pe băiat. Băiatul intenții bune, poveste frumoasă, locații superbe! S-a filmat în Turcia. În România nu s-au filmat decât două ediții".

Prezentatorul emisiunii Burlacul dezvăluie că Andi are parte de multe săruturi pasionale și atingeri tandre: "De sărutat, asta pot să zic! Mă, săruturi sunt, n-ai ce să faci!".

Prima întâlnire a Burlacului cu cele 25 de fete, într-o locație cu semnificație: ”Aici m-am căsătorit!”... Întâlnirea care l-a emoționat până la lacrimi pe Andi Constantin: ”Poate e ultima dată când te văd burlac”...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x