Live acumiUmor Sezonul 10 (r)
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Răzvan Fodor, dezvăluiri despre Burlacul. Care este noutatea sezonului cu Andi Constantin, care va începe în curând la Antena 1

Cel de-al șaselea sezon Burlacul, ce va fi difuzat în curând, la Antena 1, îl va avea pe Răzvan Fodor în ipostaza de prezentator, dar și sfătuitor pentru Andi Constantin în călătoria sa. Care este noutatea sezonului Burlacul.

Andi Constantin este protagonistul sezonului 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1.

Antena 1

În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, Burlacul va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locații inedite atât din România, cât și din Turcia.

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii Burlacul îl va regăsi pe artistul Răzvan Fodor în ipostaza de prezentator, în curând, la Antena 1.

Răzvan Fodor a mărturisit la Xtra Night Show, de la Antena Stars că formatul emisiunii Burlacul s-a schimbat puțin, iar elementul de noutate va fi descoperit la final de episod: "Am zis, măi, haide să-l facem puțin mai mișcat. Haideți să nu scot pe gură ceea ce se vede deja pe televizor și lăsați-mă să vorbesc mai mult, să mă implic în povestea pe care o aflu. Și uite în felul acesta, fiecare episod în parte se încheie la final cu un fel de sfat".

Citește și: Răzvan Fodor va prezenta noul sezon Burlacul! "Nu eram convins că este pentru mine această emisiune, dar mi-am schimbat părerea!"

Prezentatorul a mai dezvăluit că între fete există o bătălie acerbă pentru a-i câștiga inima arătosului burlac, Andi: "Da, a fost bătălie. Este și povestea frumoasă. Fetele nu au fost obraznice. S-au bătut pe băiat. Băiatul intenții bune, poveste frumoasă, locații superbe! S-a filmat în Turcia. În România nu s-au filmat decât două ediții", mai spune Răzvan.

Andi Constantin are parte de săruturi pasionale pe parcursul emisiunii Burlacul

Prezentatorul emisiunii Burlacul dezvăluie că Andi are parte de multe săruturi pasionale și atingeri tandre: "De sărutat, asta pot să zic! Mă, săruturi sunt, n-ai ce să faci!".

Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului. Multiplu campion la fitness și antreprenor, Andi Constantin este pregătit să plece în cea mai importantă călătorie din viața sa, la capătul căreia speră să își găsească aleasa inimii! Burlacul îl va avea alături pe Răzvan Fodor, care promite că nu se va lăsa până ce Burlacul nu își va găsi aleasa.

Chiar dacă multă lume îl știe, puțini oameni îl cunosc cu adevărat pe Andi Constantin, care se simte cu adevărat pregătit să trăiască această nouă experiență. ”Plec la drum cu gândul să mă însor!”, spune Burlacul.

Citește și: „Burlacul” Andi Constantin, poză emoționantă din copilărie! Ce detaliu au observat chiar și vedetele: „Ce să vezi?”

"Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc.

Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele, se descrie Andi", spune Andi.

Noul Burlac recunoaște că altfel se imagina la această vârstă și speră că va găsi în curând femeia alături de care să împartă viața de familie.

Citește și: Cine este Andi Constantin, protagonistul show-ului „Burlacul” de la Antena 1! Detalii neștiute despre acesta

"Nu am avut foarte multe iubite pentru că nu mi s-a câștigat încrederea de foarte multe ori. Îmi doresc să am o relație stabilă, să am o familie.

Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!, a mai spus Andi Constantin", a mai spus Burlacul de la Antena 1.

Andi îl va avea alături pe Răzvan Fodor, care promite că nu se va lăsa până ce Burlacul nu își va găsi aleasa.

”Chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor.

Nu rata show-ul TV Burlacul - sezonul 6, în curând, la Antena 1!