Antena Căutare

Burlacul 26 martie 2021. Andi a intrat în cabina de probă peste Catrina Georgeta. Momentul care pare desprins din viața de cuplu

Andi a fost aleasă de Catrina Georgeta la date pentru ca Burlacul să afle dacă ea a înțeles cele comunicate la Ceremonia Trandafirului, atunci când i-a oferit o a doua șansă.

Burlacul 26 martie 2021. Andi a intrat în cabina de probă peste Catrina Georgeta. Momentul care pare desprins din viața de cuplu Galerie
Andi a intrat în cabina de probă peste Catrina Georgeta | Antena 1/ Burlacul

La ultima ceremonie, Catrina a fost la un pas de eliminare, însă Burlacul a cerut o derogare pentru a-i oferi Catrinei șansa de a demonstra cum este ea cu adevărat

"Dacă ea continuă să fie cum a fost pânăa cum, pentru mine este clar că nu am nimic de a face cu Catrina", spune Andi.

Burlacul are așteptări mari de la această întâlnire motiv pentru care a ales un loc special, Centrul Vechi al orașului, aflat departe de agitația și zgomotul bine-cunoscut din Istanbul.

Cei doi s-au plimbat, iar apoi au intrat într-un magazin de haine. Acolo Andi a încercat să se impună puțin asupra stilului ei vestimentar, dar a fost surprins să vadă că Georgeta Catrina nu este pe aceeași lungime de undă cu viziunea sa.

Citește și: După o ceremonie fără eliminări, fetele au renunțat la inhibiții. Dansuri lascive și replici fără perdea

Faptul că Georgeta Catrina nu s-a dezis de la plăcerile sale vestimentare i-a plăcut lui Andi și a considerat că a făcut progrese, având în vedere că ea a încercat mereu să-i facă pe plac Burlacului.

Andi i-a adus mai multe haine și intra peste ea în cabina de probă de parcă ar fi fost un cuplu, fapt pe care l-a remarcat și el. Discuțiile naturale, dar și povestile lor l-au făcut pe Andi să se simtă extrem de bine în prezența Catrinei.

Catrina, la un pas de eliminare de la Burlacul! Andi Constantin a salvat-o în ultimul moment

Catrina, concurenta care l-a sărutat pe frunte pe Andi Constantin, a fost la un pas să părăseacă competiția, dar este salvată în ultimul moment.

Andi a mărturisit la începutul Ceremoniei Trandafirului din ediția trecută că habar nu are care fată este potrivită pentru el și le-a rugat pe fete să-l ierte dacă face alegeri greșite. Trandafirul este simbolul dorinței Burlacului de a continua să meargă în competiție alături de o fată, iar vinerea trecută i-a fost extrem de greu să se hotărască în privința celei la care să renunțe.

Citește și: Fetele renunță la sutien și fac spectacol cu formele voluptoase. Camerele au surprins unghiuri incendiare

Aparent, Catrina era cea eliminată, iar Burlacul i-a mărturisit concurentei că a fost speriat de tendința ei de a părea perfectă.

„Catrina, știu că din dorința de a mă impresiona ai avut de fiecare dată un discurs, curat, bine pus la punct. Realizez și apreciez că încerci să mă impresionezi, dar când încerci prea mult se simte. Se simte că nu ești tu. Ăsta nu e un lucru care mă va face să mă îndrăgostesc de tine. Nu caut perfecțiunea și nici nu cred în ea”, i-a spus Andi Catrinei, pe care a îmbrățișat-o ca de rămas bun.

Totuși, Burlacul a recunoscut că-și dorește să-I mai dea o șansă Catrinei, pentru că este conștient că încercarea ei de a tinde spre perfecțiune poate să nu fie rău intenționată.

„Nu o condamn. Îmi pare rău că nu pot să ajung cu adevărat la ea. Intenția omului când e fals nu e neapărat o intenție rea. Ea a încercat să ofere o impresie bună”, a mărturisit Burlacul.

Când concurentele se așteptau mai puțin, Răzvan Fodor a mai adus un trandafir, iar Catrina a fost salvată, vinerea trecută.

Citește și: Andi Constantin, deranjat de atitudinea Iuliei Cazacu. Ce reproșuri a avut concurenta

Așadar, Andi a cerut o derogare de la reguli și a decis să nu elimine nicio concurentă, spre marea bucurie a Catrinei.

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 26 martie 2021. Antipatia dintre Andreea Stoica și Angela Antocel atinge cote maxime. Jignirile au curs pe la s... Burlacul 26 martie 2021. Andi Constantin și Catrina Georgeta s-au sărutat. Frumoasa pretendentă a făcut gestul cel mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x