Antena Căutare

Burlacul 26 martie 2021. Cum au reacționat fetele după ce au aflat despre sărutul dintre Andi Constantin și Catrina Georgeta

În urma întâlnirii cu Burlacul, când Catrina Georgeta sosește acasă, dă foc unui butoi cu pulbere! Informația că a avut parte de un sărut cu Andi Burlacul stârnește invidie și controverse între fete.

Burlacul 26 martie 2021. Cum au reacționat fetele după ce au aflat despre sărutul dintre Andi Constantin și Catrina Georgeta Galerie
Cum au reacționat fetele după ce au aflat despre sărutul dintre Andi Constantin și Catrina Georgeta | Antena 1/ Burlacul

Catrina se duce țintă la fete, plină de entiziasm și cu un cadou de la Andi în mână. Aceasta povestește cum a decurs întâlnirea, însă fetele nu se așteptau ca ea să rupă bariera cu Burlacul.

Frumoasa pretendentă este extrem de încântată de întâlnirea pe care a avut-o cu Andi. A trăit până la extaz momentul, fapt care a încărcat-o cu o energie debordantă. Radiază de fericire și mai mult decât cuvintele frumoase pe care fetele le aud de la ea, ele simt buna dispoziție a acesteia: "Te-ai cam luminat la față", spune una dintre rivalele sale.

Tânăra în vârstă de 23 de ani mărtutisește că a uitat toatl că face parte dintr-o competiție și s-a lăsat în voia pasiunii: "A contat că am fost acolo cu el. S-a oprit lumea în loc!".

Citește și: Andi a intrat în cabina de probă peste Catrina Georgeta. Momentul care pare desprins din viața de cuplu

Până la a dezvălui momentul pe care l-a avut cu Andi n-a mai fost decât un pas: "A contat că am fost cu el, în primul rând și gesturile pe care le-a făcut". Catrina a arătat cu degetul spre buzele ei, iar fetele s-au prins imediat: "V-ați sărutat?", a venit imediat întrebarea.

"Am simțit că era, așa, doar o chestie de fațadă", remarcă Catrina.

Așa cum era de așteptat, sărutul Catrinei a tulburat spiritele din vila fetelor, care nu s-au putut abține să nu comenteze, iar informația a ajuns rapid la toată lumea, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Fetele au început să devină conștiente de pericolul pe care un astfel de gest îl reprezintă, iar restul după-amiezii și l-au petrecut dezbătând acest subiect cu detalii oferite cu generozitate de Catrina.

Malinka Zina: "Cum adică s-au pupat?"

Vanessa Țone: "S-au pupat."

Malinka Zina: "Păi și ăsta pupă așa, pe oricine!? Ieri voia să o elimine și azi o pupă"

Citește și: Andi Constantin și Catrina Georgeta s-au sărutat. Frumoasa pretendentă a făcut gestul cel mare

Roxana Răpăilă a ignorat discuțiile despre sărut și și-a continuat sesiunea de bronzat ținând o carte peste posterior

Roxana le-a obișnuit pe fete cu felul ei de a fi. Preferă să nu intre în discuții care nu îi folosesc și evită pe cât posibil să intre în bârfă. Își urmărește atent scopul pe care îl are în emisiune și știe clar că are un loc al ei, mai ales spre inima lui Andi.

În timp ce Catrina vorbea despre sărut și toate fetele și-au schimbat pozițiile de pe șezlong, ea a preferat să se relaxeze în continuare, de parcă nici nu s-ar fi întâmplat un eveniment pentru prima dată în cadrul emisiunii.

Atitudinea ei detașată îi oferă un plus în ochii lui Andi, fapt pe care l-a mărturisit în edițiile trecute. Bruneta este posesoarea unui trup de invidiat și știe că are un avantaj prin maturitatea pe care o arată în orice situație.

Andi Constantin și Catrina Georgeta s-au sărutat. Frumoasa pretendentă a făcut gestul cel mare

Catrina Georgeta a fost la un pas de eliminare ediția trecută, însă Andi Burlacul a vrut să-i mai ofere o șansă la inima sa. Tânăra pretendentă a lăsat la o parte formalitățile și a fost sinceră.

După o perioadă de adaptare petrecută în Turcia, Burlacul crede că a ajuns într-un punct în care lucrurile pot avansa și speră că le va cunoaște din ce în ce mai bine pe fete.

Citește și: Andi Constantin, deranjat de atitudinea Iuliei Cazacu. Ce reproșuri a avut concurenta

"Discuțiile se leagă și încep să curgă de la sine, ne relaxăm și ușor ușor reușim să ajungem unul la celălat", spune Andi Constantin.

Andi Constantin a plecat în cea mai importantă călătorie din viața sa, la capătul căreia speră să își găsească aleasa inimii! Fetele au concurență și se luptă pentru a-I câștiga atenția Burlacului, mai ales că nu toate vor avea ocazia ediție de ediție să se întâlnească cu el, fapt care scoate la suprafață tensiunile șia devăratele caractere, iar Burlacul chiar asta vrea să vadă.

"Pe măsură ce aceste discuții decurg natural și avansăm în tot mai multe subiecte, cumva, și distanța dintre noi, la propriu, se micșorează.", spune Andi.

Cei doi au devenit din ce în ce mai intimi și mai tandri, fapt care a dus la atingeri. Andi a făcut primul pas și i-a sărutat mâna Catrinei Georgeta: "Pentru mine, să sărut mâna unei femei înseamnă un gest de prețuire, de atenție și, cumva, de respect", spune Burlacul.

Privirile pline de dorință li s-au intersectat, iar Catrina nu a mai putut rezista chemării interioare și l-a sărutat pe Andi Burlacul: "Asta am simțit", a zis frumoasa concurentă, imediat după ce l-a pupat pe Andi.

Andi nu a fost deranjat deloc, ba chiar s-a bucurat: "După două săptămâni și ceva se pare că cineva a îndrăznit să facă acest gest și nu că a îndrăznit, ci a simțit să facă. Ceea ce este mult mai important".

"Eu i-am sărutat mâna, iar ea a simțit să dubleze acest gest cu un sărut, autentic, iar pe mine m-a bucurat", mai psune Andi Constantin.

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 26 martie 2021. Andi Constantin și Catrina Georgeta s-au sărutat. Frumoasa pretendentă a făcut gestul cel mare... Burlacul 26 martie 2021. Andi Constantin a sărutat-o pe Simona Bălăceanu, dar ea a fost reticentă în ciuda dorinței sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x