Antena Căutare

Burlacul 26 martie 2021. După o ceremonie fără eliminări, fetele au renunțat la inhibiții. Dansuri lascive și replici fără perdea

Andi Constanti are multă răbdare cu fetele și încercă să le cunoască cu adevărat. A oferit a doua șansă, iar călătoria către inima sa a devenit o controversă pentru celelalte fete. În drum spre casă, pretendentele Burlacului s-au "dezbrăcat" de inhibiții.

Burlacul 26 martie 2021. După o ceremonie fără eliminări, fetele au renunțat la inhibiții. Dansuri lascive și replici fără perdea Galerie
După o ceremonie fără eliminări, fetele au renunțat la inhibiții.

După Ceremonia Trandafirului din ediția trecută, când nimeni nu a fost eliminat, iar Catrina Georgeta a primit o a doua șansă, fetele s-au distrat pe cinste în drum spre vilă. Au lăsat deoparte timiditățile și nu au mai cenzurat ceea ce gândesc: "Uite-mă mamă, îți aduc bărbat acasă", strigă cu putere Andreea Stoica.

Îmbrăcate în rochii elegante, cu formele la vedere în cele mai decupate haine, au lăsat la vedere busturi generoase și picioare incredibil de sexi. Fetele au făcut spectacol pe ritumul muzicii, în autocarul care le ducea spre casă.

Citește și: Derogare de la reguli la Ceremonia Trandafirului, chiar după ce Andi a numit-o pe fata eliminată

Domnișoarele sunt puse pe distracție și nu ratează niciun moment ca să se facă remarcate. Atmosfera s-a încins rapid în drum spre vila luxoasă în care sunt cazate.

Fetele au dat "noroc" cu trandafirul și au uitat de orice rivalitate existentă între ele și au continuat petrecerea acasă.

Parcă supărările au trecut, la fel și stările de rău. Vanessa Țone a remarcat cât de repede a revenit în grup Iulia Cazacu, după ce a primit trandafirul de la Andi. Ea fiind cea care s-a retras o perioadă din preajma fetelor, acuzând o stare de rău, care mai degarabă a fost o cădere emoțională din cauza faptului că a fost respinsă, iar câteva înțepături i-au adus lacrimi.

Citește și: Iulia Cazacu, acuzată în repetate rânduri de falsitate. Ce a urmat după: ”Sunt distrusă psihic”

În timp ce colegele ei se distrau la maximum, Angela a stat retrasă și nu le-a băgat deloc

Printre cântece, rochii paietate și atmosferă fierbinte, Angela Antocel, sora Malinkăi Zina stă retrasă. Tânăra preferă să nu participe la mica petrecere a fetelor și nici măcar să se îmbie la vreo vorbă.

"Mie nu mi-a plăcut ce s-a întâmplat în gală. Nu-mi convine că nu elimină și asta mie nu-mi convine. Eu am stat și mă uitam în geamul ăla și mă gândeam de ce procedează așa", spune indignată Angela Antocel.

Poate vârsta sau experiența de viață au făcut ca Angela să nu fie la fel de zgomotoasă și exuberantă cum au fost colegele ei mai tinere, care pare că au uitat de orice fel de rivalitate.

Citește și: Ce spun fetele despre lupta dintre Malinka și Angela Antocel, dar și ce fată a devenit subiect de bârfă

Ea știe că se află într-o competiție, iar tensiunea crește conștientizând că participă într-o "cursă" cu alte femei frumoase, care speră să-l cucerească pe Andi, însă nu o deranjează să fie în cursa pentru inima aceluiași bărbat cu sora sa. Nu înțelege decizia Burlacului de a oferi o a doua șansă și se întărește singură în convivngerea că tot mai multe concurente ar trebui eliminate de la o ediție la alta.

"Andi, eu sper că o să mai dai câte trei patru la următoarele ceremonii. Trei-patru, trei-patru. Să se ducă acasă, să se ducă!", mai spune Angela Antocel.

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Primul sărut al Burlacului scoate la iveală geloziile fetelor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1... Burlacul 26 martie 2021. Fetele renunță la sutien și fac spectacol cu formele voluptoase. Camerele au surprins unghiuri ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x