Antena Căutare

Burlacul, 27 mai 2021. Ana a avut parte de un single date cu Andi. Cei doi au mers la olărit

Ana Bene a primit o scrisoare din partea lui Andi și a fost invitată la un single date. Burlacul are o atracție față de concurentă, iar de această dată a vrut să-i comunice un detaliu important.

Burlacul a sesizat la Ana faptul că nu se lasă purtată de sentimente și pune o barieră ca să nu fie rănită. Andi a simțit acest lucru din partea ei și a vrut să vadă ce simte cu adevărat concurenta față de el.

Citește și: Catrina a primit o scrisoare de la Andi Constantin! Ce discuție tensionată a avut cu Ana Bene

Ana a avut parte de un single date cu Andi

Deși niciunul dintre ei nu a mai mers la olărit, Burlacul s-a gândit că este o activitate bună ca să creeze o conexiune fizică între ei. Pentru că de când a văzut-o, i-a oferit mai multe sărutări, Burlacul vrea să vadă care este reacția Anei atunci când este pusă într-o asemenea situație. Acesta a vrut să afle dacă concurente se bucură alături de el în anumite situații sau este acolo doar fizic.

Sesiunea de olărit în doi a fost un bun prilej de a se apropia și mai mult. Andi vrea să treacă peste orice fel de bariere cu ea și să o cunoască cât mai bine.

"În mod normal, atunci când cineva nu îți transmite ceva, corect este să-i comunici și să încerci să vezi de ce. În cazul Anei, se știe că ea este un pic mai reținută, dar nu cred că te poți reține de la a simți o emoție sau de la o arăta."

Ce a spus Andi după întâlnirea cu Ana Bene

Burlacul a spus că el caută scânteia, flacăra dintre ei și nimic nu era mai potrivit decât atingerile puțin invazive, dar care să stârnească emoții. Andi a vrut să recreeze alături de Ana scena cu olăritul din filmul Fantoma mea iubită. I-a cântat partenerei sale, și-a dat toată silința, corpurile lor s-au apropiat, dar din partea ei nu a simțit nicio reacție.

Fiorul, momentul magic pe care Andi și l-a imaginat nu s-a întâmplat din păcate. Cei doi au mers la apoi la masă, pe terasă și și-au spus tot ceea ce cred unul despre altul. Au profitat de momentul de intimitate pentru a se descoperi mai bine. Ana și-a dat seama că este impulsiv, că nu are răbdare și că este un bărbat încăpățânat.

Concurenta a spus că întâlnirea a fost extrem de constructivă pentru ea și că vrea să-l cunoască pe Andi așa cum este el cu adevărat.

Citește și: Ana Bene a avut un date de poveste cu Andi Constantin. În acest timp, fetele și-au făcut tatuaje pentru el

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place.

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul, 27 mai 2021. Andi, Oana și Ornella au avut parte de o întâlnire inedită. Provocarea din partea Burlacului pent... Burlacul, 27 mai 2021. Ornella a fost eliminată la Ceremonia Trandafirului din ediția 12...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x