Antena Căutare

Burlacul, 13 mai 2021. Catrina a primit o scrisoare de la Andi Constantin! Ce discuție tensionată a avut cu Ana Bene

Catrina a primit o scrisoare de la Andi Constantin, în episodul 10 din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”, difuzat în data de 13 mai 2021. Se pare că acest lucru a stârnit o discuție destul de aprinsă între ea și Ana Bene.

Catrina este tânăra care a dezvăluit ce sentimente are cu adevărat pentru Andi Constantin, în episodul 10 din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”, difuzat în 13 mai 2021.

Bruneta a așteptat două săptămâni un semn de la cel care i-a furat inima, dar se pare că acest lucru a întârziat să apară și în mintea tinerei au început să încolțească frământările, nesiguranța și poate chiar teama.

Catrina a avut o discuție tensionată cu Ana Bene, după ce a primit scrisoarea de la Andi Constantin, în episodul 10 de la „Burlacul”

Dorind să petreacă iar timp alături de Andi Constantin, Catrina nu și-a pierdut speranța că ea o să fie următoarea care va merge la un date. Totuși, surpriza a fost mare atunci când Kubra a fost cea care a primit scrisoarea burlacului.

Întristată, aceasta nu și-a mai putut stăpâni supărarea și a făcut dezvăluiri neașteptate despre adevăratele sentimente pe care le are pentru Andi Constantin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întrebată de ce crede că burlacul Andi Constantin face acest joc cu ea, Catrina a presupus că totul are legătură cu faptul că nu îi vine bine să-l vadă cu alte fete din competiție.

catrina facand dezvaluiri la emisiunea burlacul

Catrina și-a dezvăluit adevăratele sentimente pentru Andi Constantin

Apoi, în seara aceleași zile, Kubra s-a întors la vila fetelor și a povestit, nu cu mult lux de amănunte, cum a fost la date. Concurentele au aflat că cei doi s-au distrat la piscină și că apoi s-au răsfățat la băi turcești, apoi au servit masa la un restaurant.

La un moment dat, Catrina a decis să meargă în camera ei și acesta a fost momentul în care a dat cu ochii de scrisoarea pe care i-a lăsat-o Andi Constantin, prin care o invita la întâlnire. Bucuria fetei a fost atât de mare, încât aceasta s-a bucurat minute-n șir, în mod haotic, spre amuzamentul celor din jur.

Citește și: Prin ce dramă a trecut Andi Constantin. Burlacul a dezvăluit totul: "Am devenit recunoscător pentru că sunt încă în viață"

Fericită, aceasta s-a dus să dezvăluie și fetelor vesrtea primită, dar acesta a fost momentul în care între ea și Ana Bene au apărut discuții tensionate. Se pare că atitudinea visătoarea a brunetei le-a făcut pe celelalte concurente să o cam „taxeze”, lucru ce în mod inevitabil a dus la mici discuții aprinse.

Urmărește clipul video de mai sus din episodul 10 din emisiunea „Burlacul” ca să descoperi și alte detalii.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul, 13 mai 2021. Andi Constantin a dezvăluit că are un frate. Burlacul a zis care e fobia de care nu a scăpat înc... Burlacul, 13 mai 2021. Andi Constantin i-a îndeplinit Alexandrei Mucea o dorință. Ce a dezvăluit tânăra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x