Antena Căutare

Burlacul, 27 mai 2021. Melissa Azak a avut parte de un single date cu Andi Constantin. Ce doi s-au sărutat pasional

După ce Ana Bene s-a întors de la single date cu un trandafir, Melissa Azak a fost cea care a primit următoarea întâlnire cu Andi pentru a-și pune gândurile în ordine.

Andi Constantin și Melissa Galerie
După ce Ana Bene s-a întors de la single date cu un trandafir, Melissa Azak a fost cea care a primit următoarea întâlnire cu Andi pentru a-și pune gândurile în ordine. | Antena 1

Melissa Azak a primit șansa de a își exprima sentimentele față de Burlac printr-un single date. Concurenta s-a pregătiti cât de repede a putut și a plecat spre locuința acestuia, unde a fost așteptată cu nerăbdare de Andi.

Deși a fost neliniștită și nu își înțelege sentimentele în totalitate, tânăra a decis să meargă la aceast întâlnire pentru a-și îndepărta toate temerile, dar și pentru a se liniști.

Citește și: Burlacul, 27 mai 2021. Reacția Alexandrei după ce Ana a obținut un single date. Ce a dezvăluit Melissa despre sentimentele sale

"O discuție cu el m-ar ajuta să mă liniștesc. Să accept mai ușor situația. Dacă vorbesc despre temerile mele, poate voi reuși să trec peste ele.", a spus concurenta în cadrul unui testimonal.

Ce au discutat Melissa și Andi la single date

Concurenta a avut parte de o surpriză de proporții mari atunci când a ajuns la locuința Burlacului, unde acesta o aștepta în bucătărie pentru a găti un preparat tipic turcesc.

Cei doi s-au distrat de minune, iar chimia dintre ei a fost una mai mult decât evidentă. De asemenea, Melissa a ținut neapărat să afle cum a decurs întâlnirea cu Ana Bene din perspectiva lui Andi, iar Burlacul i-a mărturisit că trebuie să aibă și ei o discuție serioasă.

"Mereu am fost sinceră cu tine. Voi fi sinceră până în ultima secundă!", i-a dezvăluit Melissa în timp ce gătea.

După ce s-au așezat la masă, Melissa i-a cerut Burlacului să îi adreseze întrebări, lucru pe care acesta l-a și făcut. De asemenea, Andi a observat că ceva o macină pe concurentă în urmă discuției pe care au avut-o în bucătărie.

"Poți să îmi explici ce înseamnă pentru tine să pleci?", a întrebat-o Andi.

Tânăra nu a stat prea multe pe gânduri și i-a oferit un raspuns clar și direct.

Citește și: Burlacul 20 mai 2021. Peripeții la întâlnirea Melissei Azak cu Andi Constantin: ”Părea dezastrul perfect”

"M-am temut să nu fie cazul ei să facă această alegere, însă se pare că pe ea chiar o frământă acest lucru. Nu pare a fi doar un gând pasager, ci este mai mult o decizie pe care Melissa ar trebuie să o ia", a mai spus el în testimonale.

Melissa i-a mai dezvăluit și sentimentele față de el. Aceasta a spus că pentru ea fiecare întâlnire este mai intensă, iar legătura din ei este din ce în ce mai puternică, însă se teme de foarte multe lucruri din viața ei.

"Sunt lucruri persoanele. Cumva, lucruri cu care am crescut, date de cultura mea diferită. Am multe întrebări, pentru că încerc să te înțeleg, dar sunt foarte derutată.", i-a spus ea.

Concurenta a decis să își dea frău liber sentimentelor, să fie sinceră, să vorbească despre temerile sale, dar și despre gândurile pe care le are.

"Sunt mai atașată de tine și nu vreau să ne pierdem vremea.", a mai adăugat concurenta, însă Burlacul a încurajat-o și i-a oferit cele mai bune explicație pentru a rămâne în competiție.

Melissa și Andi s-au sărutat pasional

Discuția pe care au avut i-a liniștit, în special pe Melissa, care a părut împăcată cu faptul că și-a deschis sufletul în fața Burlacului. Mai mult decât atât, cei doi s-au retras într-un cadru mult mai intim.

Andi și-a dorit să o convingă pe Melissa de sentimentele sale și i-a dezvăluit că toată seara s-a gândit la un sărut. Înainte de a face acest lucru, Burlacul a decis să o întrebe pentru a nu percepe greșit lucrurile.

Cei doi au avut parte de un sărut pasional, care i-a a încatat-o extrem de mult pe Melissa. Momentul a fost unul unic și intes, iar legătura dintre ei a devenit mai puternică.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul, 27 mai 2021. Reacția Alexandrei după ce Ana a obținut un single date. Ce a dezvăluit Melissa despre sentimente... Burlacul, 27 mai 2021. Cum a reacționat Simona Bălăceanu când a văzut-o pe Melissa Azak cu halatul Burlacului: "Mi-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x