Antena Căutare

Burlacul, 27 mai 2021. Ornella a fost eliminată la Ceremonia Trandafirului din ediția 12

La ceremonia din această ediție lucrurile au decurs complet diferit de ceea ce se așteptau fetele să trăiască. Răzvan Fodor este omul surprizelor și tot el a fost cel care le-a dat și veștile plăcute sau mai puțin plăcute.

În prima fază, fetele au fost rugate să nominalizeze trei fete care să meargă la un private date cu Andi. Acestea își doreau toate să stea de vorbă cu Burlacul, dar într-un final le-au lăsat pe Catrina și Alexandra să-și rezolve problemele cu el.

Citește și: Ornella Hentz și Teodora, noi concurente. Cine sunt și cum arată

Ce cred concurentele despre Burlacul Andi

Mai apoi au fost rugate de Răzvan să scrie pe o hârtie care sunt lucrurile pe care le au în comun cu Burlacul și ce defecte au observat la el. Dacă fiecare a spus ceea ce a simțit până în acest moment, Oana este cea care a pus punctul pe i și i-a spus fără menajamente ceea ce crede cu adevărat despre el.

"Pot să spun eu ce scrie pe fruntea ta. Arogant. Dar cred că este doar o mască de aparențe pentru că tu în spatele acestei aroganțe pe care o ai ești timid."

Ornella a fost eliminată la Ceremonia Trandafirului

Fetele și Burlacul au discutat cu alte cuvinte despre problemele care pot genera probleme în cadrul unui cuplu. După ce Andi a obținut datele necesare pentru a face o evaluare corectă a situației în acre se află, a urmat Ceremonia trandafirului. Față în față cu pretendentele la inima lui, Andi a spus că acestea au foarte multe calități, dar că unele dintre ele pur și simplu nu sunt compatibile cu el.

Melissa și Ana Bene nu au avut emoții de această dată pentru că ele aveau deja trandafirul salvator de la Burlac. Rând pe rând, Catrina, Malinka, Alexandra, Simona și Oana au primit trandafirul din partea lui Andi Constantin.

Ornella este cea care a fost eliminată de această dată din competiție. Deși Andi a spus că este o femeie extrovertită și inteligentă, cei doi nu sunt compatibili din punctul lui de vedere. Aceasta nu a vrut nici măcar să-și ia la revedere de la Burlacul Andi și i-a spus că drumurile lor se opresc în acest moment.

Citește și: Ce fată a fost eliminată de Andi Constantin în episodul 11

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place.

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Burlacul, 27 mai 2021. Ana a avut parte de un single date cu Andi. Cei doi au mers la olărit... Burlacul, 27 mai 2021. Reacția Alexandrei după ce Ana a obținut un single date. Ce a dezvăluit Melissa despre sentimente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x