Antena Căutare

Burlacul, 29 aprilie 2021. Burlacul Andi a avut parte de primul "te iubesc". Catrina a dat frâu liber sentimentelor

După ce Andi a apărut în casa fetelor, atmosfera s-a mai domolit, ia fetele și-au laut pozițiile pe scaune și au trecut la analizat. Burlacul s-a retras cu Ana Bene în inimitatea casei, dar când s-au întors, privirile fetelor erau ațintite asupra lor.

Catrina a dat frâu liber sentimentelor Galerie
Burlacul Andi a avut parte de primul "te iubesc" | Antena 1

Ana și Andi s-au sărutat minunte în șir, dar pentru că geamurile vilei în care sunt cazate pretendentele la inima Burlacului sunt foarte mari, fetele rămase afară au văzut tot ce s-a întâmplat între cei doi.

Burlacul Andi a avut parte de primul "te iubesc"

Toate au fost deranjate de ceea ce s-a întâmplat și deși unele au înțeles că era ziua Anei și ea trebuia să primească toată atenția, au existat și reproșuri. Catrina se numără printre fetele care i-au atras atenția lui Andi că nu procedează corect. Aceasta i-a spus primul te iubesc din acest sezon, dar cuvintele ei au avut o altă însemnătate pentru Burlac.

Andi Constantin crede că Catrina i-a adresat aceste cuvinte mari mult prea devreme, mult prea ușor și a făcut-o doar ca pe un gest, nu pentru că simte acest lucru neapărat. Deși orice bărbat ar trebui să se simtă flatat după asemenea cuvinte, Andi crede că este prea curând pentru astfel de declarații.

Burlacul a dezvăluit la testimonial că nu știe de unde vine acest te iubesc, dar că genul pasional și sufocant al Catrinei nu i se potrivește. Acesta consideră că concurenta a vrut doar să pună presiune pe el după ce i-a văzut gesturile față de Ana.

Cuvintele Catrinei l-au făcut pe Andi să creadă că concurente dă dovadă de o posesivitate nejustificată, că simte o gelozie care îi dă aceste stări, care sunt extrem de greu de înțeles. Burlacul crede despre Catrina că sentimentele au început să-i devină inamic și au ajuns să-i îngusteze rațiunea.

Citește și: Burlacul - Destăinuiri, 26 martie 2021. Ce spune Andi despre sărutul pe care l-a avut cu Georgeta Catrina

Tot Catrina este și cea care l-a sărutat prima pe Andi

Andi Constantin și Catrina Georgeta au parte de un single date. Cei doi s-au apropiat destul de mult atunci, iar pretendenta la inima Burlacului a făcut pasul: l-a sărutat pe Andi.

Burlacul crede că a ajuns într-un punct în care lucrurile pot avansa și speră că le va cunoaște din ce în ce mai bine pe fete: "Discuțiile se leagă și încep să curgă de la sine, ne relaxăm și ușor ușor reușim să ajungem unul la celălat", spune Andi Constantin.

La una dintre ceremonii, Catrina a fost la un pas de eliminare, însă Burlacul a cerut o derogare pentru a-i oferi Catrinei șansa de a demonstra cum este ea cu adevărat.

Andi a mărturisit la începutul Ceremoniei Trandafirului de atunci că habar nu are care fată este potrivită pentru el și le-a rugat pe fete să-l ierte dacă face alegeri greșite. Trandafirul este simbolul dorinței Burlacului de a continua să meargă în competiție alături de o fată, iar ]n fiecare ediție îi este din ce în ce mai greu să se hotărască în privința celei la care să renunțe.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place.

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul, 29 aprilie 2021. Cum au primit-o fetele pe Melissa în vila lor. Tensiunile au apărut imediat ... Burlacul, 29 aprilie 2021. Oana și Andi au mers la un single date într-un parc de distracții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x