Antena Căutare

Burlacul, 29 aprilie 2021. Mellisa, noua concurentă a avut single date cu Andi. Burlacul a fost cucerit de frumusețea ei

După ce în casă au existat mai multe discuții legate de venirea Melissei în casă, faptul că aceasta a fost invitată de Andi la date a încins și mai mult spiritele.

Burlacul a fost cucerit de frumusețea ei Galerie
Mellisa, noua concurentă a avut single date cu Andi | Antena 1

Concurenta este extrem de încrezătoare în forțele proprii și nu vrea să se pună rău cu nimeni. Vrea doar să-l cunoască pe Andi și să vadă dacă există cu adevărat o conexiune între ei.

Mellisa, noua concurentă a avut single date cu Andi

Melissa a primit deci scrisoarea de la Andi după numai două zile de la intrarea ei în show. Aceasta a fost ajutată de Simona să se aranjeze, care a fost dispusă să-i dea și câteva sfaturi, dar nu a uitat nici să-i spună că vrea să-i transmită un mesaj lui Andi din partea ei. De cum a ajuns în restaurantul în care a invitat-o Andi, Melissa s-a simțit foarte bine și chiar i-a mulțumit Burlacului pentru invitația sa.

Cei doi au discutat ca doi buni prieteni, iar Burlacul a fost extrem de încântat să vadă cât de natural se poartă concurenta deși era prima dată când avea ocazia să stea de vorbă cu el, față în față, doar ei doi. Aceasta a demonstrat din primele secunde că este acolo doar pentru el și nu poartă nicio mască.

Extrem de dezinvoltă, Melissa i-a adresat lui Andi o întrebare directă, dar adecvată, pe care acesta o aștepta de ceva timp și nimeni nu a pus-o până acum. Melissa a dorit să afle cum se simte el în cadrul acestui show și care sunt cu adevărat sentimentele lui.

Citește și: Cine este Melissa, noua concurentă pentru inima lui Andi Constantin

Burlacul a rămas fără cuvinte în fața Melissei

Cei doi au mai discutat și despre așteptările pe care le au unul de la celălalt, iar Andi a declarat la testimonial că s-a simțit dezarmat în fața ei. Nici măcar lui nu i-a venit să creadă că trăiește acele momente și are o asemenea conexiune cu o fată pe care abia a întâlnit-o.

Melissa i-a spus că așa a fost ea educată, să fie bună cu toată lumea și să-i pună pe cei din jur mai presus de propria persoană. Andi a fost copleșit de discuție și a simțit de la prima întâlnire că au construit împreună ceva, că au foarte multe lucruri în comun.

Burlacul a simțit că trăiește ceva ireal și că întâlnirea cu Melissa a venit ca o binecuvântare. Acesta a încercat încă de la începutul show-ului că asta așteaptă să vadă de la partenera lui. La finalul întâlnirii Melissa a primit trandafirul salvator de la Andi.

Bărbatul a declarat în fața camerelor că a fost cea mai frumoasă noapte din viața lui și că o vrea pe Mellisa alături de el.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place.

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul, 29 aprilie 2021. Oana și Andi au mers la un single date într-un parc de distracții... Burlacul, 29 aprilie 2021. O nouă concurentă și-a făcut apariția la cocktail party. Cine este Qubra Alexandra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x