Antena Căutare

Burlacul 5 martie 2021. Femeie de afaceri și studentă la medicină, Rodica Budurcă este pregătită să-l cucerească pe Andi

Rodica Budurcă vrea să-l cucerească pe Burlacul! Este tânără, are are propriul business, e studentă la medicină și e posesoarea unui trup de invidiat. Cum arată blondina în fața camerelor de filmare.

Burlacul Galerie
Femeie de afaceri și studentă la medicină, Rodica Budurcă este pregătită să-l cucerească pe Andi | Antena 1/ Burlacul

Rodica are 24 de ani și este studentă la Medicină, dar conduce deja și propria afacere, un salon de înfrumusețare. Deși foarte tânără, Rodica are deja o experiență de zece ani în muncă.

Tânăra afaceristă se numără printre cele mai norocoase femei pentru că din 150 de candidate înscrise pentru inima Burlacului, doar 25 au avut șansa să fie selectate.

În emisiune au venit fete dispuse să-și cunoască prințul și să rămână alături de el pentru totdeauna. Partea interesantă este că ele nu cunosc identitatea Burlacului, însă au decis să dea o șansă iubirii și să se aventureze pe acest drum al cunoașterii fără a avea detaliile călătoriei.

Blondina împarte viața de medicină cu cea de afaceristă foarte bine și se mândrește deja cu o carieră de succes: "Am pus cariera pe primul loc pentru că nu am avut lângă mine o persoană căreia să îi dedic absolut tot timpul meu. Am început să muncesc de la 15 ani! Sunt o femeie independentă financiar și aș prefera să am un bărbat care are cel puțin aceleași venituri ca și mine".

Rodiaca abia așteaptă să-l întâlnească pe Burlac și să fie ea femeia care primește primul trandafir.

La hotelul fetelor agitația este mare, pregătirile sunt pe ultima sută de metri și fiecare este nerăbdătoare să impresioneze în această seară.

Andi Constantin a plecat în cea mai importantă călătorie din viața sa, la capătul căreia speră să își găsească aleasa inimii! Acesta este posesorul unui trup de invidiat, iar carisma sa este debordantă!

Citește și: Andi Constantin, emoționat înainte de a se întâlni cu cele 25 de fete. Burlacul începe pe 5 martie, de la 20.30, la Antena 1

Trandafirul roșu, acceptul Burlacului de a călători în lumea iubirii

Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului. Burlacul va avea ocazia să le cunoască pe cele 25 de tinere, să discute cu ele și să încerce să le cunoască mai bine, însă la finalul serii, doar 15 dintre acestea vor fi invitate să rămână alături de el. Acestea vor primi un trandafir roșu care simbolizează intențiile Burlacului.

Andi Constantin este cel care va alege în fiecare ediție cu cine dorește să continue călătoria sa, iar deciziile se anunță a fi dificile: "E o oportunitate enormă... să stai să alegi din 25 de posibile drumuri în viață. Mi-e teamă să nu cumva să aleg greșit", spune Burlacul.

Citește și: Cine sunt cele 25 de pretendente la inima Burlacului. Fetele pe care le va cunoaște Andi Constantin în această seară, de la 20.30

Noul Burlac recunoaște că altfel se imagina la această vârstă și speră că va găsi în curând femeia alături de care să împartă viața de familie. ”Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!”, a mai spus Andi Constantin.

Andi îl va avea alături pe Răzvan Fodor, gazda emisiunii, care promite că nu se va lăsa până ce Burlacul nu își va găsi aleasa. ”Chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor.

Burlacul 5 martie 2021. Malinka Zina și Angela Antocel, surori rivale pentru inima Burlacului... Burlacul 5 martie 2021. Andi Constantin le-a scris fetelor înainte de blind-date. Cuvintele pline de esență ale Burlacul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x