Antena Căutare

Burlacul 6 mai 2021. Malinka Zina și Andi Constantin au avut primul single date. Cum a decurs întâlnirea lor

Andi Constantin și Malinka Zina au avut parte de primul lor single date în show-ul Burlacul sezon 6, în episodul 9, difuzat pe 6 mai la Antena 1.

colaj de imagini cu malinka zina si andi constantin de la burlacul Galerie
Andi Constantin și Malinka Zina au avut parte de primul lor single date în show-ul Burlacul sezon 6, în episodul 9, difuzat pe 6 mai | Antena 1

Cei doi s-au dat cu parapanta, spre încântarea Malinkăi Zina, care a mărturisit că-și dorea asta de multă vreme.

După experiența palpitantă, cei doi au luat micul dejun pe plajă și au stat de vorbă. Printre subiectele abordate s-a numărat și eliminarea Angelei.

Ce au discutat Malinka Zina și Andi Constantin despre eliminarea Angelei Antocel

”Trist, cum să fie... Am plâns iar. Am plâns prea mult aici. Nu mă așteptam la asta”, a zis Malinka atunci când Burlacul Andi a întrebat-o cum i s-a părut Ceremonia Trandafirului care a avut loc cu doar o zi înainte de primul lor single date.

Citește și: Reacția Angelei Antocel după ce Andi Constantin a eliminat-o

Atunci, concurenta eliminată a fost chiar sora ei, Angela Antocel, cu care avea un pact în ceea ce-l privește pe bărbat. Cele două stabiliseră să se retragă dacă Burlacul își va manifesta interesul pentru una dintre surori. ”Am vrut să văd cum se raportează la plecarea Angelei”, a explicat Andi.

După ce i-a adresat întrebarea, bărbatul a căzut pe gânduri, astfel că Malinka a vrut să știe la ce se gândește.

”Mă gândeam că nu am mai văzut-o pe Angela într-un loc foarte bun pentru că se simțea așa... I-am zis ”dacă te pot ajuta cu ceva, spune-mi ca să rezolvăm”. Nu a putut să identifice și să spună ceva, i-am zis ”Hai să vorbim, sunt aici să te ajut. Nu am nicio problemă, spune-mi orice și vorbim”. Cred că am făcut un lucru bun pentru ea. Sper că o să vadă chestia asta.”, a afirmat Andi Constantin.

Malinka Zina, la un pas de accident vestimentar

După ce au mâncat și au stat de vorbă, Andi Constantin a afirmat că își dorește să facă un lucru pe care încă nu a apucat și anume să intre în apa mării.

Citește și: Ana Bene a avut un date de poveste cu Andi Constantin. În acest timp, fetele și-au făcut tatuaje pentru el

A renunțat la lavalieră și Malinka l-a acompaniat, însă cei doi nu s-au așteptat ca valurile puternice să le pună probleme. Cum a intrat în apă, fata a fost nevoită să-și țină topul de la costumul de baie care i-a alunecat. Imediat, s-a ridicat și a pus mâna pentru a acoperi pielea lăsată la vedere.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 6 mai 2021. Reacția Angelei Antocel după ce Andi Constantin a eliminat-o... Burlacul 6 mai 2021. Ana Bene a avut un date de poveste cu Andi Constantin. În acest timp, fetele și-au făcut tatuaje pe...
Video Cele două luni de căutări și încercări au ajuns la final! Cine este aleasa Burlacului Andi Constantin Cele două luni de căutări și încercări au ajuns la final! Cine este aleasa Burlacului Andi Constantin Joi, 01.07.2021, 16:33
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Îți mai amintești de Melissa Azak? Ce mesaj a transmis după cutremurele din Turcia

Îți mai amintești de Melissa Azak? Ce mesaj a transmis după cutremurele din Turcia

Melissa Azak s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii Burlacul atunci când a încercat să-i intre în grații lui Andi Constantin. Tânăra avea o frumusețe aparte și o eleganță greu de egalat.

Duminica, 12.02.2023, 14:53
Cum arată Simona Bălăceanu, fosta finalistă Burlacul, în haine de kinetoterapeut. Tânăra s-a lăsat fotografiată la locul de muncă

Cum arată Simona Bălăceanu, fosta finalistă Burlacul, în haine de kinetoterapeut. Tânăra s-a lăsat fotografiată la locul de muncă

Simona Bălăceanu, fosta finalistă a sezonului 4 din Burlacul, a publicat pe rețelele sociale o imagine de la locul de muncă. Tânăra a îmbrăcat hainele de kinetoterapeut și a făcut senzație cu aspectul fizic.

Sambata, 18.12.2021, 12:24
Vanessa Țone, fosta concurentă de la Burlacul, a îmbrăcat o rochie îndrăzneață și s-a pozat cu iubitul într-o iposatză tandră

Vanessa Țone, fosta concurentă de la Burlacul, a îmbrăcat o rochie îndrăzneață și s-a pozat cu iubitul într-o iposatză tandră

Vanessa Țone, fosta concurentă la inima Burlacului și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat arătos. Aceasta s-a afișat cu el la nunta surorii sale și au bifat o apariție demnă de laude. Rochia blondei a atras toate privirile.

Sambata, 02.10.2021, 12:07
Andi Constantin, look-ul răvășit care le-a surprins pe fanele sale. Imaginea neașteptată din intimitatea dormitorului

Andi Constantin, look-ul răvășit care le-a surprins pe fanele sale. Imaginea neașteptată din intimitatea dormitorului

Andi Constantin s-a fotografiat în intimitatea dormitorului și a publicat poză pe rețelele sociale, iar prietenii virtuali au rămas surprinși de modul în care arată acesta cu un look total diferit.

Luni, 30.08.2021, 13:23
x