Antena Căutare

Burlacul 6 mai 2021. Reacția Angelei Antocel după ce Andi Constantin a eliminat-o

Angela Antocel, sora Malinkăi Zina, a fost concurenta eliminată de Andi Constantin în episodul 8 al show-ului Burlacul sezon 6, difuzat în data de 29 aprilie 2021.

colaj de imagini cu angela antocel si malinka zina Galerie
Angela Antocel, sora Malinkăi Zina, a fost concurenta eliminată de Andi Constantin în episodul 8 al show-ului Burlacul sezon 6 | Antena 1

Cu toate că Angela a fost una dintre concurentele de care Burlacul Andi Constantin s-a apropiat mai mult în decursul săptămânilor petrecute în Turcia, acesta a decis că este timpul ca tânăra să părăsească competiția.

Cât timp a fost în concurs, Angela Antocel a fost una dintre cele mai îndrăznețe pretendente la inima lui Andi Constantin. Focoasa blondină a apelat la o strategie diferită, mizând pe senzualitatea și experiența sa.

Într-o anumită măsură a reușit să trezească interesul burlacului și bărbatul i-a făcut jocul, însă iată că a venit momentul în care replicile și atitudinea jucăușă a Angelei nu l-au mai ispitit pe Andi.

Reacția Angelei Antocel după eliminarea de la Burlacul sezon 6

Astfel, în episodul din 29 aprilie 2021, Angela Antocel a fost eliminată. Decizia lui Andi Constantin a luat-o prin surprindere pe concurentă, care nu a părut foarte afectată. Mai dezamăgită de eliminarea concurentei a fost sora sa, Malinka Zina.

Citește și: Malinka Zina și Andi Constantin au avut primul single date. Cum a decurs întâlnirea lor

”Sunt ok. Nu mă așteptam să plec acum. Nu mai contează, deja, știi... Andi a decis că trebuie să plec, înseamnă că trebuie să plec. Înseamnă că nu e el pentru mine, eu nu sunt pentru el. Atunci înseamnă că pot să mă duc în lume să caut bărbatul care pentru mine și el are atunci să-și caute femeia care este pentru el. Asta nu e nimic și vreau ca toate femeile să înțeleagă. Atunci când un bărbat te refuză, nu e ceva în neregulă cu tine. E doar pentru că voi nu vă potriviți, aveți viziuni diferite despre viață.”, a spus Angela.

Tânăra a fost întrebată de reporterii emisiunii care crede că este concurenta mai potrivită pentru Andi, iar ea a dat un răspuns care pare să contrazică declarația anterioră.

”Eu eram mai potrivită, dar am plecat acasă. Mereu am spus asta și rămân cu ideea.”, a explicat Angela.

Citește și: Ana Bene a avut un date de poveste cu Andi Constantin. În acest timp, fetele și-au făcut tatuaje pentru el

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x