Cât de mult a slăbit Simona Bălăceanu. Fosta concurentă de la "Burlacul" se mândrește cu o talie de invidiat: "Ești splendidă"

Simona Bălăceanu s-a numărat printre preferatele lui Andi Constantin, chiar dacă nu au format un cuplu. După experiența pe care a avut-o în cadrul emisiunii "Burlacul", tânăra s-a decis să slăbească, iar acum face furori pe internet cu talia sa de invidiat.

Simona Bălăceanu s-a numărat printre preferatele lui Andi Constantin, chiar dacă nu au format un cuplu

Antena 1

Simona Bălăceanu a reușit să îl cucerească pe Andi Constantin cu frumusețea sa deosebită și felul carismatic. Tânăra a ajuns în Marea Finală a emisiunii "Burlacul" alături de Ana Bene, însă la ultima Ceremonie a Trandafirului, difuzată de Antena 1 pe 1 iulie 2021, concurenta nu a primit floarea salvatoare de la bărbatul pentru care a luptat.

Se pare că decizia pe care a luat-o Andi Constantin în privința ei a ambiționat-o extrem de mult. Simona Bălăceanu i-a mărturisit Burlacului că și-a schimbat anumite percepții de-a lungul emisiunii, iar după ce a părăsit competiția s-a decis să facă o schimbare și în ceea ce privește aspectul său fizic.

Deși arăta superb și înainte, Simona Bălăceanu a slăbit foarte mult. Acum face furori pe rețelele sociale cu talia de invidiat și formele provocatoare.

Cum arată acum Simona Bălăceanu, fosta concurentă de la "Burlacul"

De curând, frumoasa brunetă a publicat pe contul de Instagram o serie de fotografii dintr-un shooting foto, iar prietenii virtuali au rămas surprinși de modul în care arată. Simona Bălăceanu a îmbrăcat o rochie scurtă și înflorată care îi vine foarte bine și îi scoate în evidență atuurile fizice, în special talia de vispe și bustul generos.

Citește și: Finala Burlacul 1 iulie 2021. Andi Constantin i-a spus Simonei Bălăceanu decizia. Cum a reacționat fata

Tânăra a slăbit considerabil de când a părăsit competiția pentru inima Burlacului. De asemenea, fost concurentă se mândrește și cu cele mai frumoase trăsături ale feței.

Reacțiile pozitive ale internauților nu au încetat să apara. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească faptul că este foarte frumoasă, iar piesele vestimentare la care apelează i se potrivesc de minune.

Mai mult decât atât, poza a strâns mai bine de 4 mii de like-uri, semn că Simona Bălăceanu este admirată de un public larg pe care l-a cucerit cu spiritul său rebel.

Citește și: Finala Burlacul 1 iulie 2021. Ana Bene și Simona Bălăceanu au trăit clipe de neuitat acasă la Andi Constantin

"Wow, ești splendidă!", "Ce bine îți stă cu această rochie" sau "Rochița asta pe tină stă bestial!", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care arată.

Ce mesaj a transmis Simona Bălăceanu, după Finala Burlacul sezonul 6

Simona Bălăceanu a vorbit pe rețelele sociale despre experiența pe care a avut-o în Turcia, după Marea Finală a emisiunii Burlacul sezonul 6. Tânăra a părăsit emisiunea cu lacrimi pe față, dar nu și cu părere de rău.

"Ce experiență.. În momentul în care am acceptat să fac parte din această poveste, am simțit că oricare va fi "drumul" meu acolo, voi avea de învățat. A fost ceva nou și diferit, ceva ce nu trăiești în fiecare zi și da, o să susțin tot timpul că nimic nu este întâmplător în viață, iar toate se întâmplă cu un scop. Depinde de noi, cum îmbrățișăm fiecare provocare a vieții. Am fost eu, cu defecte și calități, cu bariere, cu jocuri de cuvinte, cu stări, cu zâmbete sau plânsete. Nu mi-am dorit să par ceea ce nu sunt, cu toate ca în anumite situații nu m-am recunoscut. Nu mi-am dorit să fiu pe placul tuturor, pentru că știu că este imposibil,iar eu nu îmi doresc să fiu "perfectă"pentru societate.

Și nu, nu a fost despre a câștiga un premiu, ci despre a te completa cu un om, iar acolo am cunoscut oameni frumoși. Țin să mulțumesc din suflet, celor care m-au susținut încă de la început, celor care au empatizat cu mine, celor care mi-au fost lecții , celor care s-au regăsit în povestea mea și celor care m-au plăcut mai puțin. Cum am spus și în finalul emisiunii, îmi doresc să trăiesc, să învăț, să evoluez și să devin cea mai bună variantă a mea. Vă îmbrățișez!", a delarat ea prin intermediul unei fotografii în care ține un buchet de trandafiri în brațe.

Ultimele știri